|
Нибиру - X planet |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НАД НЕШТА НА КОИ НЕ МОЖАМ ДА ВЛИЈААМ, ВООПШТО НЕ СЕ ЗАМИСЛУВАМ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вреди човек да се замисли,... што ако се ова заврши така, во еден миг може ли нешто да се превземе. мислам дека има чаре |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер!!! Јас сум ЗА |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТИ ОДГОВРА 20012?
МЕНЕ МИ ОДГОВАРА. |
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како не 2012... нека најдат друга година Нострадамусиве, мене ми се живее... Може кога ќе имам 80 години, па да не ми биде криво...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗНАЧИ КОНЕЧНО МАКЕДОНИЈА ЌЕ ИЗЛЕЗЕ НА МОРЕ И ЌЕ ГО РЕШИ ПРОБЛЕМОТ СО ИМЕТО...ЌЕ НЕМА КОЈ ДА НИ ПРАВИ ПРОБЛЕМ.
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДО 2012 ГОДИНа има уште цееееееееели 4 години. мене повеќе ме плашат НИБИРУ од САД и од БЛИСКИОТ ИСТОК ,тие се поголема опасност за опстанокот на земјата.
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be imam slusnato plus toa vcera dojdoa kaj mene na kafe od taa planeta mi ispia kilo kafe breeeeeee....sto luge ke bea
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od NIBIRU neka se plasat tie sto ziveat raat, nas ni e stravot sekojdnevie se naucivme da ziveeme so nego.Pacnuvajki od strav za egzistencija do strav od vojna.Za zal taka ziveeme so godini, i Nibiru ke ja preziveeme,garant.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кога паметам за себе, се некако ќе јават те некој астероид, планетоид се доближува, па постои опасност да удри во земјата, па страв и тревога-и на крај лук и вода, демек за малку не промашило.
Па така и со ова чудо ќе биде изгледа, како некому да му одговара да бидат луѓето заплашени... И да лупне-еднаш се умира, дали нагло или постапно...дури ова е поинтересно, премин без мака |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heeehe togas e vistina strasnooo
|
|
... only God can judge me ....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima opasnost ! Ja ke dojdam na vlast !
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неодамна доста луѓе беа исплашени од „информацијата“ за крај на
светот во 2012 година, па почнаа да се јавуваат и да пишуваат мејлови,
прашувајќи дали тоа навистина ќе се случи?
Ова намерно го пишувам со болдирани букви: НЕМА НИКАКВА ОПАСНОСТ ЗА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА ОД ПЛАНЕТАТА „НИБИРУ“ ВО 2012 ГОДИНА. Бидете си спокојни и уживајте во благодетите на животот што ни е подарен, затоа што, сепак, кратко време го делиме ова простор-време со останатиот дел од Универзумот. За повеќе читај тука |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |