![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 301302303304305 525> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pushti go sega mozokot na pasenje...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
gledam dvajca- mislam mozebi spijat
kako vo mala bakja - so obicen kraj a sonceto nisko pravi senka sepak e edna - vo volsebinot sjaj |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
When I was a child I had a fever.
My hands felt just like two balloons. Now I got that feeling once again. I cant explain, you would not understand. This is not how I am. I have become comfortably numb. |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
чукај чукај срце чукај во мене се дур чукаш срце во нас, ќе се живее чукај и не запирај дај на секој вечен живот и не умирај... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I don't wanna to close my eyes
I don't wanna to fall a sleep 'Cause I miss you babe And I don't wanna miss a thing |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ги допираш со трепет
моите сни ги претвораш во сјај моите утра ги разгалуваш сите мои еднорози ги разлистуваш сите мои бои и од очите одделуваш разнежени галеби |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
It's too late to apologize...it's too late...
Изменето од Izzie - 14.Февруари.2008 во 12:12 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
I just wanna feel real love....
|
|
![]() |
|
Aimer c'est ce qu'y a d'plus beau
Aimer c'est monter si haut Et toucher les ailes des oiseaux Aimer c'est ce qu'y a d'plus beau Aimer c'est voler le temps Aimer c'est rester vivant Et brûler au cœur d'un volcan Aimer c'est c'qu'y a de plus grand Aimer c'est plus fort que tout Donner le meilleur de nous Aimer et sentir son cœur Aimer pour avoir moins peur |
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
. . .
lagano umirem i tvome secanju topim se nestajem . . . |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
If you want to save her
First you have to save yourself If you want to free her from the hurt Don't do it with your pain If you want to see her smile again Don't show her you're afraid Because your circle of fear is the same ![]() |
|
![]() |
|
Love can be as cold as grave
A one-way ticket to endless sorrow An empire of gentle hate Today without tomorrow ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
I'm everything I am because you loved me
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
prevedi pls |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 301302303304305 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |