|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Автор | |
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
\\\\\\
Изменето од Azrael - 26.Јануари.2010 во 23:16 |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тоа колку влијаеше,... првен да не ги заборавам прекрасните луѓе кои ги сретнав тука ,... после научив дека не мора луѓето секогаш да имаат исти мислења,... и сватив дека моето мислење е само мое,... ми се разјаснија некои работи,... за тоа како треба да го сваќаме светот,... и можам да кажам,... дека од тука,... од форумов,... станав непоправивлив оптимист ,.... а и најважната работа,... која мислам дека многу ќе ми служи за понатаму,... е дека научив да се одбранам без да нападнам ....
идивиди форум рулз Изменето од Biserna_Devojka - 14.Февруари.2008 во 22:31 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ДА МНОГУ!!!!...МЕ ПРОМЕНИ ОД КОРЕН,Т.Е. МИ ГИ ОТВОРИ ОЧИТЕ!!!
Изменето од zagor - 14.Февруари.2008 во 22:19 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФОРУМОВ Е ЕДНО ОГРООООООМНО ЗБИРАЛИШТЕ КАДЕ ШТО МОЖЕШ ВО ИСТО ВРЕМЕ ДА СИ МУАБЕТИШ СО „Х’ СОГОВОРНИЦИ
НОРМАЛНО Е ДЕКА ПО ТОЛКУ РАЗМЕНЕТИ МИСЛЕЊА РЕПЛИКИ, ТОЛКУ ПРОЧИТАНИ ПОСТОВИ ИМА ВЛИЈАНИЕ.... Изменето од majstorce62 - 14.Февруари.2008 во 23:00 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влијаеше и влијае...
Запознав некои прекрасни луѓе кои многу ги засакав. Видов како е можно да се комуницира со многу луѓе, со различни мислења и темпераменти, да се вжешти и да се среди потоа... А најчудно...и по малу загрижувачки...влијаеше така што почнав сама со себе да се смеам понекогаш,кога ќе ми текне на некој пост но во несоодветна ситуација, било додека чекам ред на каса, ил во јавен превоз, или на шалтер, па морам да си ја поткасувам устата |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi vlijae pozitivno
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"А најчудно...и по малу загрижувачки...влијаеше така што почнав сама со себе да се смеам понекогаш,кога ќе ми текне на некој пост но во несоодветна ситуација, било додека чекам ред на каса, ил во јавен превоз, или на шалтер, па морам да си ја поткасувам устата."
mnogu poznato |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе не форумот, туку форумџиите ми влијаат
Изменето од zabegan - 15.Февруари.2008 во 14:00 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, ФОРУМЏИКИТЕ!?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас па мислев само мене ми се случува |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daaaaaaaaaa, ne pijam kafe bez idividi, forumdziive i forumdzikive.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEEEE......NA KOLESKITE NA RABOTA VLIJAESE! NE ZNAM STO IM E, AMA SEKOE SABAJLE NE MI VELAT DOBRO UTRO, TUKU ;"ZAVISNICKE, SINOKJA DO KOLKU BESE NA FORUM?" I SE SMESKAAT ZAGONETNO. CUDNI SE STVARNO! A JAS IC, AMA IC NE SUM ZAVISNIK. KAKO DA NE...MNOGU ZNAAT TIE NESTO. KOGA SAKAM MOZAM DA SE OTKAZAM! HA...!!! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako gledam se poise zenski Nindzi...izgleda vlijaat edni na drugi
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |