IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Пробната матура неуспешна!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пробната матура неуспешна!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 04:36
ako uchele na vremeto, sega ke znaele i nemashe da se bunat ni da ispopagaat site...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 09:42
ne se oni bas tolku krivi, onie sto treba da gi naucat da ucat, vazno im e da si ja ispolnat programata , da ja pominat ... a i tie ne se tolku krivi , go rabotat ona sto im e nalozeno .... Eli toa ti e zivotot i tek doprva ima da gledas kako poedinci nosat odluki vo imeto na cel narod za mnogu povazni raboti od edna skolska matura.... zatoa nervoza okolu maturata i ne e potrebna.
Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 13:36
Требаше да им речат дека сите што ќе паднат на пробната матура нема да имаат право да полагаат вистинска матура. И треба да се забранат протести на средношколци, затоа што тие ќе излезат на улица дури за најбанални причини само да ескивираат од часови и да си мислат дека нешто многу кул направиле. Нема што тие да кажуваат дали треба да учат и колку треба да учат. А што, ние што сме полагале матура да не сме останале со едно око случајно? Ма сите полиција да ги врати на школо! Преку глава ми е од блокирани улици!
Кон врв
barmomk1 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barmomk1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 15:57
Pa bas poradi nemanjeto nikakva kontrola ni stignaa i prvite rezultati.... Nemanje nikakva pismenost, generaci sto vrska nemaat sto sakaat vo zivotot itn itn... Sekade vo svet se obrnuva najgolemo vnimanie na srednoto obrazovanie.... Mora da se svati deka vsusnost od tuka poteknuvaat site koreni, naviki, vistinsko obrazovanie. Zatoa bidejki go nemame seto toa na fakultetite se poveke se otkazuvaat lugeto, tesko im odi polaganjeto.... A za strajkot policijata neka reagira i neka go prekine zasto stvarno e neopravdan i ako dokolku im se dozvoli da ne polagaat toa ke ja otvori pandorinata kutija i vo idnina narednite generacii ke go pravat istoto!!
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 01:28
со штрајкот добрите ученици ги штитат интерсеите на слабите ученици и на учениците кои четири години спиеја и си добиваа петки по заслуги на тато и мама. треба да се свестат дака со ова си ја сечат гранката на која што седат. дека не полагањето ДМ само ќе им ја влоши шансата за упис на факултет, бидејќи мазите пак ќе си ископаат врскички и ќе им ги земат местата. Со ДМ ќе се прекине оваа срамна традиција и ќе се создадат реални услови квалитетот да си го заземе своето место во општеството.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 14:12
Mene mi mirisa deka i vo drzavnava matura ke ima vrskicki iako,tvrdat ubedlivo deka nikoj nema da gi znae testovite!!!Kako ne..tesko kaj nas,da ne se doznae,eden znae i cela Makedonija ke znae taka e zborot.I taka nekoj ke se maci kao mene,ke uci vo Juni,a nekoj ke se ladi use od maj..Ama zatoa ke si ostane vecno glup i tup u toa pametot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 14:21
ГЛЕДАШ КАКО СИ ЈА СВАТИЛА ПОЕНТАТА - ВАЖНО Е ДА НЕ ОСТАНЕШ ТУП И ГЛУП, А ЗНАЕЊЕТО ШТО ЌЕ ГО СТЕКНЕШ ЌЕ ТИ БИДЕ КЛУЧ СО КОЈ ЌЕ ГИ ОТВОРАШ СИТЕ ВРАТИИ КОН УСПЕХОТ ВО ЖИВОТОТ.
ЈАС УШТЕ ТИ ПОСАКУВАМ И МНОГУ ЗДРАВЈЕ - ОТИ БЕЗ НЕГО НЕМА УСПЕХ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 14:23
Epa fala ti,bas mi treba zdravje poso vo momentov sum strasno bolna,a i za ponatamu definitivno ke treba
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 14:27
ГЛЕДАШ КАКО ЗНАМ ШТО НАЈМНОГУ ТРЕБА?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 14:35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 15:10
ќе оздравиш, дури трепнеш.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 21:09
со штрајкот добрите ученици ги штитат интерсеите на слабите ученици и на учениците кои четири години спиеја и си добиваа петки по заслуги на тато и мама. треба да се свестат дака со ова си ја сечат гранката на која што седат. дека не полагањето ДМ само ќе им ја влоши шансата за упис на факултет, бидејќи мазите пак ќе си ископаат врскички и ќе им ги земат местата. Со ДМ ќе се прекине оваа срамна традиција и ќе се создадат реални услови квалитетот да си го заземе своето место во општеството.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobro bre coek...da ne imash nekoja parapsiholoshka mok...pa mi gi citash mislite? Tokmu ova e toa shto treba da se razbere...dosta petkomanija...dosta vo isti kosh site...onie odlikash*te koi zasluzuvaat neka si gi zazemat mestata vo besplatnoto sredno obrazovanie...a onie "so ortomi" neka platat vo privatnite ucilishta kade godina se plaka vo prosek 3000 evra. Tamu mama i tato se pomali od mravki, zashto za da opstane "sinceto" mora da doniraat za razni povodi. Ovie se silni samo vo drzavnite ucilishta kade na obrazovniot kadar mu pretat so "nivnite kupeni ortomi" razni kvazi prosvetni inspektori.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 21:34
ЌЕ СФАТАТ, УМНИ СЕ.
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 20:19
Drzavna matura mora da se polaga.
No mora da se napravat korekcii vo boduvanjeto na predmetite i koi predmeti da se zemat vo predvid pri polaganjeto vo zavisnost od toa kade ke prodolzi da studira ucenikot.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.