|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 11001101110211031104 1553> |
Автор | |
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hi ......dobro utro ...i.....se najubavo denes
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види влегла сатаната во него, уште 14- поста отидоа, да бог да одма на клиника да иде и тоа кај другарми на хирургија.
la fille разбрали? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doviduvanje
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete, sega mi e zal sto ja izbrisav temata KLETVI...i ovoj post ke odese tamu
|
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А и заговор спремаш? Ете зошто шиптарите работат што сакат. Да даде господ со шиптар да спиеш. |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne me zali, cuvaj si gi zalbite za nekoj drug moderator
|
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абре дете, не ми е жал за тебе, жал ми за докторот што ќе се исплаши кога ќе бара саатчија за твојата рака. |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele zakani
steta sto ne se plasam |
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од клетвите на останатите членови можеби, ама од моите нема. Неможе ем деспот ем чедо божје. Мора да ги платиш греовите инаку утре мисли како ќе пишуваш. До сабајле десната во гипс. Господ бог ќе те сопне кога ќе се превртуваш.
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi vaka Orlov...tie 17 posta nema da ti gi vratam bidejki ti se izbrisani zatoa sto bile nadvor od temata...znaci ti si si pravel muabet so nekoj drug clen na tema kojasto ne e nameneta za toa...i tebe i na toj clen sega vi nedostasuvaat postovi...
A sto se odnesuva do Gospod, jas veruvam vo Nego...i veruvam deka Toj ke me zastiti od kletvite sto ostanatite clenovi gi frlaat vrz mene |
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи се препозна, е од утре и други ќе те препознават по десната рака доколку не ги вратиш сите 17- поста назад. Господ бог е со мене и ми е единиот сведок. Акоко бог ќе рече така и ќе биде. |
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tu bre, imase edna tema KLETVI ama ja izbrisav, a mozev tamu da go prefrlam postov
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 11001101110211031104 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |