IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11001101110211031104 1553>
Автор
Порака Обратен редослед
dama Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 08:55
hi ......dobro utro ...i.....se najubavo denesголемо%20гушкањетрепкање
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 08:48
dobro utro
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 00:49
Види влегла сатаната во него, уште 14- поста отидоа, да бог да одма на клиника да иде и тоа кај другарми на хирургија.
la fille
разбрали?
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 00:39
doviduvanjeголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 00:10
пријатно la fille,
и немој да жалиш.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 00:07
ete, sega mi e zal sto ja izbrisav temata KLETVI...i ovoj post ke odese tamuгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 00:02
Originally posted by la fille la fille напиша:

ne me zali, cuvaj si gi zalbite za nekoj drug moderatorгазење%20од%20смеење

А и заговор спремаш?
Ете зошто шиптарите работат што сакат.
Да даде господ со шиптар да спиеш.лутинанамигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 23:57
ne me zali, cuvaj si gi zalbite za nekoj drug moderatorгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 23:55

lele zakaniизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување

steta sto ne se plasamгазење%20од%20смеење

Абре дете, не ми е жал за тебе, жал ми за докторот што ќе се исплаши кога ќе бара саатчија за твојата рака.изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 23:52
lele zakaniизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување

steta sto ne se plasamгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 23:49
Од клетвите на останатите членови можеби, ама од моите нема. Неможе ем деспот ем чедо божје.  Мора  да ги платиш греовите инаку утре мисли како ќе пишуваш. До сабајле десната во гипс.  Господ бог ќе те сопне кога ќе се превртуваш.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 23:43
Vidi vaka Orlov...tie 17 posta nema da ti gi vratam bidejki ti se izbrisani zatoa sto bile nadvor od temata...znaci ti si si pravel muabet so nekoj drug clen na tema kojasto ne e nameneta za toa...i tebe i na toj clen sega vi nedostasuvaat postovi...
A sto se odnesuva do Gospod, jas veruvam vo Nego...i veruvam deka Toj ke me zastiti od kletvite sto ostanatite clenovi gi frlaat vrz meneголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 23:41

tu bre, imase edna tema KLETVI ama ja izbrisav, a mozev tamu da go prefrlam postovгазење%20од%20смеење

Значи се препозна, е од утре и други ќе те препознават по десната рака доколку не ги вратиш сите 17- поста назад. Господ бог е со мене и ми е единиот сведок. Акоко бог ќе рече така и ќе биде.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 23:37
tu bre, imase edna tema KLETVI ama ja izbrisav, a mozev tamu da go prefrlam postovгазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11001101110211031104 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 2,875 секунди.