|
Пробната матура неуспешна!! |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | ||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пробната матура беше неуспешна затоа што учениците немаа мотив да учат за нешто такво! Кога треба да научат ќе научат, а сега требаше да бубаат за џабе. Па нормално дека никој паметен нема да учи за пробна матура. Што фајде од пробна матура?
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СЕКОЈ ПАМЕТЕН УЧИ ЗА ДА ЗНАЕ, НЕ ЗА ДА ПОКАЖЕ ДЕКА МОЖЕ ДА НАУЧИ. И МАЈМУНОТ МОЖЕ ДА НАУЧИ МНОГУ РАБОТИ АМА ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОД НЕГО.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najmnogu so me iritira e toa sto,postoi nekoja unija na srednoskolci koja sto si zema za pravo da kazuva svoi stavovi na sredbite so luge od ministerstvoto,a ne stavovite na site maturanti!!!!!!Mu ja polnat tamo glavata na toj sekretarot,koj samo laze deka ke gi razgleda baranjata na ucenicite..samo ne zalazuva za da gi stavime protestite vo miruvanje,a ustvari se ke si ostane isto..taka bese i pred toa,ni veti sorabotka i niso ne izleze od toa..zatoa inicijativniot odbor ima pravo da se buni sto voopsto,ne bea povikani na sredbata,i so se se odviva nekako tajno,zakaskano..abe uzasi..mislam koa ke zavrsi ova se so maturava odnovo ke se rodam
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЌЕ ДОЈДЕ И ТОЈ ДЕН И ЌЕ ПОМИНЕ. ПО НЕГО СЕТА ОВАА ЗБРКА ЌЕ БИДЕ СМЕШНА И СЛАТКО ЌЕ СИ СЕ СМЕЕШ.
|
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денеска слушнав дека матурантите не оделе на школо ???? одите или не.........
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОДИМЕ, КАКО НЕ ОДИМЕ - ДО ШКОЛОТО... |
||
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahhah nie ni do skoloto ne odime..abe tragedija sme,potacno tragikomedija a?? |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
значи стварно не одите на школо ??? затоа ми го нема тошенце низ ходник да го шмекнам
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeee da ete zasto ti go nema.. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па нешто се збореше во школо,... али ај си викам,... да ги прашам паметните глави на форум
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу сте ми чудни деца со ова вашево штрајкување. Гледате дека министерот не отстапува од своите намери да има матура. Затоа проголтајте ја кнедлата и добро организирајте се во учењето, зашто малку време ви останува. Ако вие дадете се' од себе, тогаш нема да можат од министерството да се жалат учениците не учеле и не знам си што... Натаму секое потфрлување ќе биде нивна вина...
|
||
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ВИСТИНСКИОТ ИСПИТ СЕ ПРИБЛИЖУВА СО БРЗИНА НА МЕТЕОР.
|
||
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bas so brzina na meteor..
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А МАТЕРИЈАЛОТ ШТО ТРЕБА ДА СЕ СВАРИ
ОД ДЕН ВО ДЕН ИЗГЛЕДА СЕ ПОГОЛЕМ И ПОТЕЖОК, А ВРЕМЕТО СТАНУВА СЕ ПОУВАБАВО И ПОУБАВО - ЛЕЛЕ МАЈКО КОЈ ДА УЧИ!? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |