![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 26> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пак ќе кажам... мала доза на љубомора нее на одмет... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
па ,па, па , па ...... кој беше овој дечко ? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
a na kogo da bidam ljubomorna?????
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
МОРЕ ОТВОРИ СИ ГИ ОЧИТЕ ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ, ДА НЕ БИДЕ ДОЦНА! ИЛИ МИСЛИШ ДЕКА СИ БЕЗ КОНк*рЕНЦИЈА?
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
ako ova bese za mene,togas mozebi i taka mislam
![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
[;)на мене не се однесува. јас сум многу недоверливо суштество ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ma ne sum ljubomorna,sve mi e seedno
![]() |
||
![]() |
||
|
викам дека не сум,... и некогаш стварно не сум,... на пример на тоа кој какви алишта носи,... или каква марка телефон има,.... ма тоа ич не ме засега....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ЧЕ ГО ПУКАМ СВАКИ ШТО ЌЕ ГО ПОГЛЕДНЕ НА МОЈ ЖЕНА, МОРЕ, ЕЕЕЕЕЕЕЈ! У ГРБ ЧЕ ГО ПУКАМ, ПО, БЕ! НЕКА СИ ГО ГЛЕДА НА СВОЈ ЖЕНА!
|
||
|
||
![]() |
||
|
... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Kratko i jasno:NE SUM
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Sum !
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...НЕ ТЕ БИВА! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ke instaliram kameri i ako me izneveri...op ! na internet gi pustam snimkite
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |