![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 45> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Само една желба имам - куќата да ми е полна со здравје, да испукаат ѕидовите од здравје. За останатото самиот ќе си се погрижам.
![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() Ама можам да бидам и ептен себичен, само што во моментов не ми текнува што би можел да и побарам на златната рипка. Се што посакувам можам и сам да си го исполнам ![]() Ете на пример, би сакал да се видиме кога ќе дојдам во Скопје ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
....toa veke smetaj go za zavrsena rabota
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
1.gripo da mi pomine
2.da otidam vo ponedelnik na skolo 3.vo cetvrtok da pobedime |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
1. Конечно да се наспијам
2. Конечно да се наспијам 3. Конечно да се наспијам |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
draga zlatna ripko...blagodaren sum ti sto mi ovozmozi i licno da gi zapoznaam Blueprayer,Zabegan,str8up,Sandanski...prekrasni luge
![]() 1. Sostanokot so Mina da pomine vo sovrsen mozen red,bez nikakvi zatkulisni igri i sopki stavanje 2.Blueprayer....da si kupi uste poubavi hulahopki od onie sto jas nesakajki i gi izgorev so cigara u Castro 3.Zabegan da bide pomalku sramezliv,str8up...da ostane takov kakov sto e....recisi sovrsen....a Sandanski DA ja iznenadi Blueprayer so nesto ubavo...i dolgo da im trae hemijata koja i te kako postoi ![]() ![]() ...Zlatna ripko napravi gi srekni lugeto okolu mene,onie sto gi sakam...a so toa poavtomatizam me pravis i mene sreken... ![]() |
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
1. Bas bi sakala da se zapoznaeme site od tuka(normalno koj saka)
2.site zelbi na DIOGEN da se ostvarat posto e srce
3.Zdravje i pari za site na forumov
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
рипке,... од кога те немам замолено за желбички
![]() 1. сакам да не ме прашаат зошто сум среќна ![]() 2. сакам сокче со цеФка,.... тропик микс ![]() 3. и косава да ми ја врати старата црна боја ![]() ![]() иф ју лајк,.... плиз ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
да им ги исполниш сите досега замислени и неостварени желби на моите драги форумџии и форумџики
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Sakam da ozdravam
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
pozdrav do DIOGEN
1.sakam da mi e se ok denes
2.sakam da se site iskreni
3.sakam koga znam sto sakam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...denov recisi pomina...pa zatoa ke skratam samo na 2 zelbi...(za denes)
1. Ona sto go baram cel den...konecnoa ro najdam 2.dama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zelbi za denes
1.da ja najdam knigata do vecer 2.da ja najdam i vtorata kniga sto ja baram 3.vecerva da mi bide uspesna....pol-pogodok ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga ripko...ispolni mi brem 2 0d ovie 3 zelbi i ke bidam presreken
1.da i vratam usluga na Zile 2.Dr.Cadik...da mi dodeli dobar slucaj 3.Da ja vidam Lidija odnapred blagodaren |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |