IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 137>
Автор
Порака
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 14:02
OOOOOOO zbunet se zaljubil u slikava
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 14:03
zbunet brzo dojdi na ovaa stracnica mnogu ubavi nesho kje vidish

brzo dojdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii plssssssss
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 14:07
ZBUNET NE SE SRAMI BE BRZO DA DOJDISH
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 14:10
Pa nema niso
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 14:19
IMA,IMA TAMO KJE ME VIDISH
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 14:34
ZBUNET AJDE NA CHATOT!
Кон врв
zajkoo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Локација: Vatican City State
Поени: 200
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajkoo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 23:00
 Збунееет! Збунееееееееееееееееееееет!!!!!!!
...ајде малку раздувај ги  облаците на ова форумот ,сивилото и летаргијата колку да ги избркаш. 
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 10:18
Denes, utre ili vcera, zar postoi nekoja razlika ? Zar treba da mislam na nesto drugo sem za mojot opstanok megu praznoglavci sto gi raga balkanskata zaba. Volkot vo mene rzi, a jas mu velam : - Ne, bidi si zrtva, moderno e i vo sklad so potrebite na tie sto sekojdnevno ne teroriziraat. Tuginec vo svoja drzava koja sekojdnevno tone kon matnata reka zaradi lizgavoto zemjiste na koja e postavena.
Denes go gledam ona sto ke bide i utre, ona zaludno patesestvie megu casovite i sekundite kade nema da ima ni trag na naseto nekogasno postoenje. Za decata ? Nasledstvo ? Samo po nekoj izvik izmesan so kanalizaciskata galama od nasite duhovi sto izlegle od trupovi razgradeni od crvi, isluzeni veterani za potrebite na dusmanot.
Denes go gledam ona sto go pravi sonceto, onie bedi i mizerii sto gi osvetluva i sto neuspesno se prikrivaat so pateticni nasmevki : - Aj, ke bide podobro, ima i beter - gnjavaza mazohosticka od sirokite narodni masi i stolici koja na toj nacin priznava deka e gnida vo interakcija so mnozina : - Za kogo e dobro e, od kogo e, uste podobro -
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 20:58
ZBUNET STO STANA SO TEMATA PRESTANA DA PISES VO NEA
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:05
Nekako...nema veke draz...nekako otkako mi ja odzedoa i pak mi ja vratija, ne ja prepoznavam...kako da e siluvana, osakatena...tugi race rovarele niz nea...ja cuvstvuvav...mozebi bese preterana vo nekoi situacii, no toa sum jas...i takov...drug ne mozam da bidam, bar ne vo ovoj zivot...
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:10
AJ PAK KE POCNES DA JA CUSTVUVAS MOZEBI TREBA VREME ...
DA TI KAZAM SUPER SI NA FORUM ZNAES DA GI NASMEAS SITE
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 21:14
Blagodaram na ubavite zborovi...samo sebe ne znam da se nasmeam
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 10:21
изненадувањеsto se slu4uva tuka a????голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 14:09
Bas nisto...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.