|
Личност од медиумите |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 22> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене посебно ми се допаѓа Ели Танасковска од МРТВ. Супер изгледа (додуша сеа нешто у последно време ми е нешто здебелена, ама нема везе, пак е добра), има одлично држење и однос, интелегентна е, шармантна, течно зборува... "со еден збор", пример за добар водител. Ептен ми е favorite! |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Личност од медиумите...
Па наш Трендо многу ми се допаѓа, а од женските во последно време на МТВ има една презентерка на вести арно ама незнам како се вика, една смирена, класична убавина...ви текнува ли? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PAMI go pocituvam tvoeto mislenje no jas go kazav svoeto
|
|
pami123
Нов член Регистриран: 10.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK SUPER BABICKA.PA TUKA SME SITE DA DAVAME RAZLICNI MISLENJA
|
|
pami123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOJAN VAKOV TAKOV GO KRITIKUVAME I JAS DO DUSA NE GO SAKAM AMA SIGURNO SITE GO GLEDATE,AMA TAKA STO!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е maria_magdalena, во целост го делам мислењето. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе јас имам добар вкус..ама никој не ме разбира (ти текнува ли за која мома зборам?)
|
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, секако. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа таа
И Ана Здравковска беше убава од Сител, ама некни ја видов, нешто и она ми се збумбарила.... |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....НЕЗНАМ ЗОШТО, АМА ОВАА ТАТЈАНА бивша ГРУЕВСКА..МОЈ ТИП Е, И МИ СЕ ДОПАЃА МНОГУ..АМА СТВАРНО НЕ ЛАЖАМ
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
pami123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa fatija si ja!!! hehe
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mirna maras!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАГОР, АЈ ДА НЕ СЕ СКАРАМЕ! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be najbolja e Tanja Bumbar od sitel.. i site voditeli na Zvon kako mozev da zaboravam hahhaaha
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |