|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 678910 26> |
Автор | ||||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
nikad ne sum ljubomorna
|
||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...ako ti ja zemat kuklata ?
|
||||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Уште да може...Духот не може да излезе од затворено шише, не пак жена ми! Ај ти се молам, не прај ми смешки! |
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ja ke pijam pivo...tamu ke ja baram mojata ljubov koja ke ja ispijam so ekstremna ljubomora |
||||||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
i mene kje me najdis zbunet
|
||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ljubomora custvo koe ne se konrolira
prosto mislite, ili znaete deka nekoj vi dira vo neso so vi pripagja od ljubomorata nemoze da se pobegne, individualen e intenzitet na ljubomorata no nikogo nezaobikoluva ako do sega ne bevte ljubomorni ili nikoj ne vi diral vo vasata pripadnost ( ne sopstvenost) ili nemate custvo na pripadnost kon nekogo ili nesto |
||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
e ja mozam da ja pobegnam ljubomorata a na4inot e da ne se zaljubam!!!
|
||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ti samo mozez da tropas a i go pravis toa odlicno |
||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
anakin mnogo znajsh ja sho mozham da praam a sho ne mozham,lalallaalalalalalalalalalaalalalala
za site 4lenovi mozhite da pojdete ovde http://www.korzo-online.com/flashcoms/videochat/server/php/videochat.php?sender=User1&room=
|
||||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
jas mnogu neznam so mozis da prais
no znam da citam sega sum po ubeden deka ono ISH od vcera bilo na mesto bye bye |
||||||
|
||||||
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
bye Anakin,a da znajsh na net ne sum realna
|
||||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Sekoj si ima svoj stav na mislenje... toa sto go kazav e mojot!!! Ne ocekuvam da go prifatis ili svatis... i ne sakam so tebe da se "raspravam"... samo si kazav moeto mislenje na ovaa tema... Mislite i duhot na covekot se edinstveni stvari sto sekogas, nikoj ne moze da gi zarobit Tija sekogas imaat SLOBODA!!! Изменето од seka - 14.Февруари.2008 во 09:31 |
||||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ДА, СЕКОЈ СИ ИМА СВОЈ НАЧИН НА МИСЛЕЊЕ, НО СУШТИНАТА Е ВО НАЧИНОТ НА ИЗРАЗУВАЊЕТО. НЕ Е ВАЖНО ШТО МИСЛИШ, ТУКУ КАКО ЌЕ ГО КАЖЕШ ТОА ШТО ГО МИСЛИШ. МИСЛАТА ШТО ЈА ЧУВСТВУВАШ МНОГУ ГОЛЕМА И СВЕТЛА ВО ГЛАВАТА, КОГА ЌЕ ЈА СТАВИШ НА ХАРТИЈА МОЖЕ ДА СТАНЕ МАЛЕЧКА И БЕДНА. Изменето од majstorce62 - 14.Февруари.2008 во 10:01 |
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 678910 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |