|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 213214215216217 717> |
Автор | |
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO ANJELINA , HERO, MAMAMD, MAMMA ... EVE I ZA MENE IMAM IZBOR ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZDRAV JOSEFINA ... EEEEEEE... IMAM GOOOOLEM IZBOR ... IMAM DRUGAR ... SVIRI NA BAS ... ZATOA STO IMA NAJDOBRA POZICIJA SO BASOT ... ZASTANAT POZADI ... BASOT GOLEM ... KRENAT ... GOLEM I DEBEL VRAT ... I JA GLEDA PEACHKATA OD POZADI ... ETE ZATOA IZBRA BAS ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecher maria_magdalena ... ti blagodaram za ubavite zborovi ... bi mozelo ... marco_antony_harmony_the_great ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj go ima ova ... na rezonanca sto sakame si pravime ... ova e kako vo pesnata .... UZMI SVE STO TI REZONANCA PRUZAAAA...... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoze nad 45 godini ...
ke mi pravat konk*rencija ... ------------------------------------------ Aj marko ne me razocaruvaj...tebe ti turija kup mladi, ubavi...a jas samo pobarav 1 nad 45. Bidi drugar-rezonantor...samo 1...samo sega...oti sum umorna...pagam...molimte ...pred spienje...da si zaspijam so polni oci...i so nasmevka na liceto (ne se plasham od brcki) |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega ke pobaram ... bas da vidam sto se nudi mamamd ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се гледаме со фраеров пет минути тој мене јас него...тој ми намигнува,јас му намигнувам
тој ги мрда усните ,јас му праќам бакнеж...
се бендисавме...за вечерва...
а за утре...кај оној вторион од лево ми
оди погледот...само да си знаете...однапред...
a
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze li pomos od mene za mamamd Изменето од Josefina_m - 13.Февруари.2008 во 22:46 |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve za mamamd ... za dobra nok ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade e sunlight ... prava rezonanca napravi .... cunami_rezonanca .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Faaalati jozefince...lici malku na onoj do koj ke legnam (samo shto ovoj do mene nosi pidzami...toplifikacija rano ne isklucuva)...i da vidish cudo odma posegnav po kebe...da ne nastine ovoj ubavkiot...Leka nok...odaaam...da zaspijam so nasmevka...
Markooooooooo kaj go najde od jugoistok e...domashniov mi e od istooook...aman coek...ne naogam mana ama...alergicna sum na politicari... Изменето од mamamd - 13.Февруари.2008 во 22:53 |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamamd ... a mojot predlog ????
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj eden u levo, a drug u desno oko....leka nooook, dobro spienje do utre sabajle...
|
|
Внеси реплика | страница <1 213214215216217 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |