|
Каде летово ? |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ke vi kazam ako bide u juli........pomnete
|
|
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za bugarija na odmor
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najverovatno Struga
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More ke e sigurno ama neznam koe
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleeee letovo moram maximalno da se odmoram..Zelba mi e Spanija,ama ne znam dali ke mi se ostvari..zdravje samo pa ke vi kazam u Juli so bilo od toa
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блазе си ви луѓе, кога уште од 14 Февруари планирате каде ќе одите на летен одмор...
Тоа ти се вика-организизација. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee da stvarno epten sme organizirani..abe pusti zelbi..na koj ke mu se ostvarat bravo!!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Италија, камо да биде... Ај ваљда ќе соберам некој денар од матурава... Освен ако не паднам
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам покана за Шапка. Освен ако не паднат „борци за човекови права“ од небото, или некои ловџии без компас.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decko mi go spomena EXIT za letovo,ama se predomisli za idejata jas da odam so nego.
Rece ke sum otisla tamu so stikli i karmin. A nema vrska A jas ke go iznenadev ,ke otidev so baletanki i labelo. Mi vika:"Ke otides tamu i celo vreme ke mi vikas:Milooo,mi se isprasija cevlickite....Miloooo,jas ovde ne mozam da pominam....Milooo.... |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од zagor - 22.Февруари.2008 во 01:49 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAKEDONIJA AJ USTE MALCE SE BROJAT DENOVITE
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |