|
KISS |
Внеси реплика |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Февруари.2008 во 21:45 |
So ke kazete za edna od najdobrite rock grupi KISS!! By the way najnovata informacija koja gi izraduva site obozavateli na KISS i na rock and roll muzikata e deka KISS na 15 maj ke odrzat koncert vo Belgrad.Ova e informacija od Dnevnik pa ja vi ja prenesuvam dokolku mozebi seuste ne ste informirani..zakon..I wanna rock and roll all night,and party every day-si bi rekle KISS
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе имаат кис добри песни многу
ама мислам дека се некако позери (не се лутете) |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
barmomk1
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno ne mise nisto posebno... Taka da ne me ineteresiraat voopste... I ne bi gi stavil vo rangot na edni od najdobrite rock grupi!!
Изменето од barmomk1 - 10.Февруари.2008 во 13:06 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok toa e tvoe mislenje..ama sepak se edni od podobrite,a deka gi ima puno po legendarni i podobi od niv fala bogu..pozzz |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KISS.......so niv pocna mojot izlet vor rokot...ili da kazam oni se za se krivi....
i wanna rock'roll all night....and party every day Изменето од LouWeed - 11.Февруари.2008 во 08:38 |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee pa cim taka, moze go imas gleano filmot za KISS "Detroit Rock City"..koga praat koncert u Detroit i 4 decki se trudat da dojdat do bileti,a roditelite ne im davaat da gi slusaat KISS..super e filmceto.. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
honey.......go gledav i ne samo ednas
samo kazuvam....strip bar |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кисс - на 16 май - София - стадион - "Академик"
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
May 15: Beograd, Serbia (confirmed)
May (?): Sofia, Bulgaria (rumour) May 16/17/18 (?): Greece (not sure yet) |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј колку се имам смеено на филмот
ама баш секогаш е така |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |