|
Паралелен свет |
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Автор | ||||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Од каде ја ископа сликава жити се!?! Се превртев од столче од смеење Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 12:20 |
||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
sega pojasno ti e?,... |
||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ако ова се однесува на мене...
Да ептен ми се разјасни....абе овој бил скроз на скроз, стварно незнам како ги зголемувате сликичките, па мислев дека се работи за филмот што го наведов. Иако Питу Гули сега се превртува на Гумење... |
||||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
VERSTANDEN Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 12:21 |
||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
postoi edna ubava kniga ... se vika paralelen svet ... ne se secavam na imeto na avtorot , no mislam deka ce bide nikola m nikolov , istiot koj e izdade i knigata noviot svetski poredok ...prostete ako gresam ... vo sekoj slucaj , ima prekrasni objasnuvanja no i svedostva za nekoi za nas ludjeto , nesvatlivi pojavi ... bi bilo ubavo dokolku moze da se nabavi i procita
|
||||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ја имам прочитано книгава уште многу одамна! Тогаш многу ми се бендиса и искрено ми го промени животот. (На форумов има и таква тема за "Книгата која ми го промени животот", ама таму не оставив коментар од причина што подоцна потполно го променив мислењето околу таа работа!) Па сегашното мое мислење (после доброто научно потковување) е дека таа книга е всушност една добра идеја на, без сомнение извонредниот, многу маштовит, автор, Benedikt, за заработка преку мистериозна (комерцијална) книга! Тоа го заклучив покрај другото и од неговите други книги (пр. Прича о карми), кои искрено немаат врска со реалноста! Мислам дека он сватил (многу порано од мене) дека луѓето "се палат на мистерии" и дека ќе може многу лесно да им ги продава! Но ќе кажам, тоа не значи дека велам дека не е можно да постои паралелен свет! Можно е, само не онаков каков што го опишува Benedikt, туку каков што го опишува Квантната физика! Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 12:22 |
||||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
И јас сум ја прочитала таа книга...одамна беше... па има некаков паралелен свет, зависи што подразбирате под тоа. А квантната физика сеуште е неиспитано подрачје, некои ја оспоруваат-но има и многу докази кои одат во прилог на истата. Скоро ја прочитав “Поле“ за таа тема се зборува, па ете, кој се интересира, посебно ти Џемс Дин, мислам дека тебе ова ќе те интересира.
|
||||||
|
||||||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Да, ме интересира ! Па не е лошо да ми кажеш нешто повеќе ок. неа - автор или каде може да се најде! Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 12:31 |
||||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Појма немам каде се купува, ми ја позајми пријателка, па така и за името на авторката ќе се потсетам од форумов (некаде барав објаснение додека ја читав, само момент)
|
||||||
|
||||||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
“ПОЛЕ“ од Лин Мектагарт |
||||||
|
||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Nova zenska, paralelna na ovaa dosegasnava
|
||||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Veruvam deka postoi alternativna realnost. Ne ja nassle samo tie ssto ne ja barale. |
||||||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
veruvam deka postoi paralelen svet samo neznam kako da si go objasnam...............
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |