|
Бугарски фалсификати за Македонскиот народ!! |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 47> |
Автор | ||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А за татарските црти на Каролина
Можеш да сонуваш... тешко дека има татарски црти..... И она се декларира за Горда Македонка, исто како и Проески што беше македонец(балканска и Европска ѕвезда)... А вие можете да сонувате дека некогаш биле бугарски.. Инаку од кога ти почна да ја слушаш Каролина Нели мрзиш србоманчета... Знаеш дека Кароилна има албуми и на српски јазик??? Не сега ќе кажете дека била србинка Изменето од Vladimir88 - 13.Февруари.2008 во 11:34 |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не ти изгледа не ги познаваш... Ако мислиш дека она на ова личи тогаш си се заебала... Еве ти татари |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a ti od kade pak znaes ? ... vo policija da ne rabotis ?
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Каролина нема бугарски пасош..... Тоа нема врска.....тоа беше лага објавена само во бугарските медиуми Она не ја потврди таа информација Изменето од Vladimir88 - 13.Февруари.2008 во 11:39 |
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
не, бе, слънце... ама това е официално обявено още преди време. няма скрито- покрито. сама го е рекла. |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Никогаш тоа не го потврди Каролина Само бугарските медиуми тоа го напишаа.. Во Македонија ништо не кажа за БГ пасош |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Она не го потврди тоа во Македонија Тоа беше објавено во БГ медиумите.... Во Македонија никогаш не ја потврди таа информација Ајде сега Пишуваа исто така дека Медлин Олбрајт се сексала со Хашим Тачи.. Мислиш дека се сексала :-) Одговорот е не Само колку да се зголеми тиражот на весникот Изменето од Vladimir88 - 13.Февруари.2008 во 11:42 |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не чекай да я потвърди в скоро време. Ще й гракнете сите насреща.
Да не е луда- да си провали кариерата. Изменето од pagane - 13.Февруари.2008 во 11:46 |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
samo se seguvam otvori lp
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се и сешто пребарав..
Нема никаква статија дека она земала БГ пасош од македонска страна Него да те прашам... Ти викаш во скоро време Па ти рече дека уште од 2006 земала БГ пасош Значи досега таа информација требаше да се знае Како јас не ја знам?? Јас читам ако ништо друго македонски медиуми секој ден Изменето од Vladimir88 - 13.Февруари.2008 во 11:46 |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Него ајде еве пагане реков..
Цела Европа Заедно со Русија е Бугарска Да живее голема Бугарија до Русија и прекуатлантскиот океан.. А заборавив.. И целиот Балкански полуостров е Бугарски А и Александар Македонски е бугар |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Значи се е само да се зголеми тиражот.. Каролина нема БГ пасош |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Добро, Влади.
Не ми беше намера да ти стварам трагедия. Но... сори. |
||||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |