|
NINA 1 |
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 107> |
Автор | |
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE JA NAKARUVAJ MOMICKATA DA POKAZUVA STOM E 5 SITE IM SE TOCNI DA BESE NEKOJA PONADOLU UCENKA TAKA I TAKA ZA 5 NE E INTERESNO
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тука сте вие.... нина,... 5ка ти ставија,... ахх кога ќе ми текне,... аххх милина,... се на се 7предмети.... а сега толку морам да учам за секој ден.........
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee lugje,samo mozite da go vrakate vremeto vo vasite misli koga ste bile mali |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да.... |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i so mene ke bide isto taka za 5 godini,a vremeto si te4e i samo napred
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E SI TECE
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si tece i se tece do eden den....koga ke pomislam na idnata mi ide da placam i koga ke se vidam na slikite kako bebe,minatoto i idnata me teraat da placam,a segasnosta ne...
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PODOBRO NEKA TECE BIDEJKI TAKA TREBALO DA BIDE
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,a deneska posebno mi beshe den da se sekavam na minatoto,koe najveke me rasplakuva
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песимисти
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе живејте си ја сегашноста, минатото помонало а иднината сама ќе си дојде
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE SI DOJDE IDNINATA NO TREBA I NA NEA MALCE DA SE MISLI
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
муабетов ви вреди......
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |