|
Се што е убаво кратко трае |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE BI REKLA......MOZEBI DONEKADE GODINITE NE MI DOZVOLUVAAT,MEGJUTOA DOSEA SUM PROZIVEALA MNOGU UBAVI RABOTI,A ZAMISLI STO BI BILO PONATAMAU?
I KOGA KE GO VRTAM NAZAD SPOMENITE NE VERUVAM DEKA SE KE MI POMINE VO SEKUNDA
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОГА ЌЕ ИМАШ (АКО ДОЧЕКАШ) ОСУМДЕСЕТ ГОДИНИ И ЧУВСТВОТО ДЕКА ТИ Е ОСТАНУВА УШТЕ МНОГУ МАЛКУ ОД ЖИВОТОТ ТОЛКУ СИЛНО ЌЕ СЕ ИСКРИСТАЛИЗАИРА ШТО САМО НА ТОА ЌЕ МИСЛИШ И САМО ЗА ТОА ЌЕ ЗБОРУВАШ, ЌЕ СФАТИШ КОЛКУ КРАТОК, ВСУШНОСТ, БИЛ ЖИВОТОТ.
КОЈ ЧЕКА ЌЕ ДОЧЕКА! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kratko trae ama vo spomeni trajno se vrezuva i trae vecno |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za 60 godini nieden od nas nema da ima, ke praime forum onamu gore, samo za so ke praime muabet koga na site prasanja ke go znaeme odgovorot
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно е или поради тоа што самите не знаеме тоа да го сочуваме или пак тоа и не било којзнае што и колку убаво само имало некоја еуфорија бидејќи е ново и непознато |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sto e ubavo trae ? I prerana ejakulacija ?
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MORA DA ZNACI
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mozam ni ja si odgovoram iskreno zosto e taka..sekogas koga e najubavo,koga ocekuvas use poubavo da dojde toa zavrsuva..toa mi e nekako kako koga spies i taman ke potones u najubaviot son i telefonot te budi za u skolo u 7 saat sabajle |
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trae kratko i taka e podobro.
Tie momenti koi kratko trajat vecno ostanuvaat vo spomenite i losh*te raboti trajat kratko pa ne gi spomnuvame i toa ne ni smeta. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MENUVAM OGAN ZA ISKRA
MENUVAM VECNOST ZA MIG
DAVAM DVE REKI ZA KAPKA
I DISENJE DOLGO ZA ZDIV
1001 NOKJ MENUVAM ZA EDEN STIH
A PESNATA NA SLAVEJOT ZA EDEN AKORD
TRI DENA GALENJE DAVAM ZA EDEN BAKNEZ
AMA NE SOCEN I NE DOLG
TUKU SAMO DOPIR...CUDESEN...EDINSTVEN...NOV...SAMO ZA MENE IZMISLEN
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОД СЕТО ОВА МОЖАМ ДА ПОНУДАМ САМО ЕДЕН СТИХ - ТАА ВАРИЈАНТА НА ТРАМПАЊЕ НАЈМНОГУ МИ ОДГОВАРА.
АКО ТИ ДАДАМ ИСКРА - ЌЕ СЕ СТОРИШ ОГАН, АКО ТИ ДАДАМ МИГ - ЌЕ СТАНЕШ ВЕЧНОСТ, АКО ТИ ДАДАМ ЗДИВ - ЌЕ ТЕ ОЖИВЕАМ, ПЕСНАТА НА СЛАВЕЈОТ Е ЕДЕН АКОРД ВО РАЗНИ ВАРИЈАЦИИ, А БАКНЕЖОТ УВВЕРТИРА ЗА ТРИ ДЕНА ГАЛЕЊЕ. САМО СТИХОТ ОСТАНУВА ЗА ТРАМПАЊЕ. |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Menuvam 40 godisna za dve po 20 godini
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so zbunet ko se dopishuem brzo vremeto mi pominua
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да ти дадам една од осумдесет за таа од четириесет и двете од по дваесет? Ситуирана, шармантна, духовита,жив оган во кревет...И што е најважно без долготрајна обврска. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |