|
Трач |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 45> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...И,ДО КАДЕ СТИГНАВТЕ?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трач,...
Внимание до сите типки на форумов,.... блеки изиграва казанова.... трча по се што носи здолниште,.... и немилосрдно го заведува,.... значи девојки,.. дами,... пазете се !!! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...КОЈ Е ТОЈ МА????
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleeeee, zarem najgolemata forumska fra4arka sega go osozna ova.....pa ova ne e vest.......ova e antika
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мое е да ви кажам
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kasnis mila edno dve nedeli zasto jas go ostaviv pred oltar
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па мила,... не се сети да напишеш во трач
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mila toa zadovolstvo tebe ti go prepustiv, mislev si ja procitala mojata izjava, ama ti si ja prespala press konferencijata, i zatoa docnis
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... ДАЈ ДА БЕГАМЕ....АЈ BISERNO MOMCE,ПАРДОН ..ДЕВОЈЧЕ СО МЕНЕ..БЕГАЈ!...
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала на примамлива понуда,.... ама од форум не се делам
а моира,... не сум во тек со настаните.... ама,.... важно е да ги обавестиме другите форумџики |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zagor go odbivas ne mi se veruva
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ТОЈ МОРА ДА Е ПООПАСЕН ОД МЕНЕ ШТОМ "BISERNO MOME":...ДАВА УЗБУНА!!!
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а загор е,.... освен чуден ???
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |