![]() |
|
Неколку причини за добар секс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 16> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ljubov
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
с т р а с т
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
/.................ma normalno.............potpolo se sl*gam so dvajcata clenovi nad mene...............
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ИНАЕТ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
ne be zlato.............mislis deka so inat mozes da imas dobar sex???????
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Сексот, како составен дел од интимноста на секој човек, добива различна перцепција. Она што за некои е добар секс, за други можеби и не е. Иако денеска сексот го изгубил вистинското значење, сепак основните причини за секс би требало да бидат:
~ љубов ~ страст ~ взаемно телесно и духовно задоволување ~ разбирање меѓу парнерите ~ вистинско време и место. (Знам дека звучам демагогиски и конзервативно, меѓутоа сепак, сексот ~најинтимното општење меѓу луѓето~ треба да биде поствено на висок пиедестал на човековите сфаќања.) Изменето од doriangray - 12.Февруари.2008 во 20:51 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
valjda se misli na uslovi.....kakvi pricini?!
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Eden i edinstven - jaka zelba
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Добра причина за секс може да биде премрзнатоста. Наоѓаш жена или девојка на улица во студена зимска ноќ, сета смрзната, па за да ја стоплиш имаш секс со неа. А ако е многу измрзната даваш се од себе побразо да ја стоплиш
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Вистинска конекција!!
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
nema pricina ili imas ili nemas......ili si dobar ili ne si/........
![]() |
|
![]() |
|
e kako be top sexy nema pricina...................pa mora da ima nekoja pricina za sex...................aj sega ne zezaj i ti..................nemozes tuku taka da imas sex????????mora da ima nekoja konekcija sto bi rekla bidifit??????
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
причина за секс ? ова демек да именувам една ?
А БРЕ МИ СЕ ЕБАВА И КРАЈ
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
strast,ljubov,komunikacija,iskrenost,hemija i povrzanost....za dobar i seks koj ispolnuva
a za mehanicki i obicen-potreba i mesto ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |