![]() |
|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 22> |
Автор | |||
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Тони е одличен актер.А сега мислам дека е и одличен водител. Мене ми се допаѓа емисијата, успева да ме насмее, и тоа е ок.
Исто така ми се допаѓа хуманитарниот дел на истата.
Тони е еден од најдобрите шоумени во Македонија.
(се разбира ова е само мое мислење)
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
CaVaLi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
||
опуштено,ок,некогаш го бива,ама не ми е јасно шо праи таму оној потрчко на тони,..(дејан)не знам како му е уметничкото...
![]() Изменето од CaVaLi - 11.Февруари.2008 во 11:16 |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
jas mislam deka on glumi rastenie...potocno fikus...samo vegetira...i verojatno zima plata od danokot sto ni go plakame na ovoj ili onoj nacin..pa mora nekoj i nego da go zgrizi...koja ako ne Zingo,Latas,Toni I kompanija...sto navistina i koja e negovata uloga tamu? |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
ja gledav emisijata so GISH, super e chovekot(GISH)
![]() |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
moze ke pee ova godina ubava mu e pesnata i godinava... |
|||
![]() |
|||
||
ne sum ja cul...ali intuicijava mi veli deka on ke pobedi ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Не ми се допаѓа во емисијата негова поставеност во однос на гостите - седи издвоен од нив и ми делува како откачен професор на час, кој само се смее и кажува стари вицеви.Водителот не треба да зазама толку надмена позиција во емисијата, туку да биде нејзин домаќин. А и смеењето му е премногу нападно. Се смее понекогаш без причина. Ништо чудно ако во некоа од следните негови емисии некој од гостите каже како му починал некој во семејството а овој да се помоча од смеење.
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
Поприлегателно за емисијата, од аспект на гостите што гостуваат е да се вика „РЕСТАРТ“, бидејќи повеќето од нив се блокирани ѕвезди. Како да сака да ги рестартира.
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
||
kakvo e toa "OPUSTENO" show koe trae 120inuti od koi 30 mnuti se REKLAMI a 45 minuti voditelot se smee ko pacient na sopstvenite dosetki?
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Браво браво...diogen... ![]() опуштено...Тони...Лила...и сител пак се на прво место... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
duboko
izvinjenje kon likot i deloto na drugaricata Lila "prsata"
Debila...komentarot bese nanenet za hostesata na edna druga
"proekt-show-emisija" narecena OPUSTENO...so nejzinite "prezabavni
kolego showmeni...Toni i Dejan,na istata krvava SITEL TV...istovremeno
duboko moe izvinjenje i kon niv .Pepe ve saka site
![]() |
|||
![]() |
|||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
||
[QUOTE=diogenskopje] kakvo e toa "OPUSTENO" show koe trae 120inuti od koi 30 mnuti se REKLAMI a 45 minuti voditelot se smee ko pacient na sopstvenite dosetki?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QU Izglea sakaat da ne opustaat so reklami ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |