|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 187188189190191 1869> |
Автор | |
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe..pa bajadera i ne e obicno blago...se povrzuva so multi ........
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ni bajaderi ne jadam, ama ke se zrtvuvam
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se iskluci multi da vidi ova zrtvuvanje
a i Lili se izgubi..izgleda deka netot i kaj niv e lulaska |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lili otide po sultanot
a reziserot grbot ni go cuva |
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moira..pak problemi imam
|
|
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako сте ми дами
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ozonerce odlicno ti kako si
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер сум и јас! Бев малку излезен па сега си дојдов
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade setase alone
|
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бев излезен со друштво, првин јадевме па малку на воздух шетнавме низ центар
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se casese a mene da me castis za ispitot sto ti go poloziv
|
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа јас прееска частев тебе нигде те немаше
кажи сега што сакаш да те почастам |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Red wine, ako moze
|
|
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во кафичот те почастив ако сакаш и тука, не е проблем
|
|
Внеси реплика | страница <1 187188189190191 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |