IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Објавен планот ако грците ни стават вето!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Објавен планот ако грците ни стават вето!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 16:44
ce vidime ... samo da ne ispadne deka na tie na koi im go merime pulsot ostanale i bez puls i bez sluh голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 17:14
- Се разбира, тие земји треба да постигнат уште повеќе во економските и политичките односи. Но никогаш не сме имале причина да жалиме за одлуките за проширување на Алијансата. Замислете да чекавме Грција и Турција да ги решат своите внатрешни проблеми пред да ги поканиме да се присоединат кон НАТО, вели Брус Џексон.

Dobar muabet na Amerikanecot.
Cuda moze da se desat ako ni stavat veto.
Se nadevam deka poleka im se blizi krajot, i deka ke ni ostavat vreme malku so Bugarite da se pozanimavame, a ne vaka kako i sekogas neli ,nie zavrteni nakaj Grcija a ovie zad grb mavaat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 17:17
kako romncite i onie od istokot ni da postignaa nesto povece od nas pa gi prinija ... cisto politicki odluki ... prasanje e kolku ce se pokaze silno grckoto lobi i grckite brodosopstvenici vo predizbornata godina vo usa
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:47
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Сител ги објави плановите на државниот врв ако Грција стави ВЕТО за НАТО

4. Ќе започне процедура за враќање на старото знаме, имајќи предвид дека промената на знамето не придонело за намалувње на проблемот со името. Имајќи го предвид и фактот дека и Македонците и Албанците имаат пиетет кон Александар Велики и го чувствуваат за свој, се очекува идејата да биде прифатена.
7. Севкупната пошта која ќе биде испратена со референцата БЈРМ (ФИРОМ) или Поранешна Југословенска Република Македонија ќе биде враќана на испраќачот со назнака дека таква земја не постои и дека поштата залутала во РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.

8. Стотици улици, патишта, згради, стадиони, спортски сали, плоштади ќе бидат преименувани и ќе ги носат имињата на големите македонски личности од античкиот период. Исто така ќе се изградат голем број нивни споменици во поголем број градови. Ќе се преименуваат и повеќе села и градови.

9. Автопатот од коридорот 10, трасата Табановце-Богородица, ќе се именува како автопат Александар Македонски .

10. Новиот аеродром во Штип, ќе се именува ФИЛИП ВТОРИ.
12. На дресовите на македонските спортски репрезентативци ќе има обележја од македонската антика.

Jas sum Duduk i vo nisto ne se razbiram,ama edna rabota me buni, pa ako ima nekoj da mi odrzi predavanje so merak ke go citam.
Ne mi e jasno sto e fintava tolku sto ripaat site "nacional patrioti" vo Republika Makedonija,sto na nekoj nadvor od ovaa drzava mu preci ova ime i saka da go promeni.Aj moze i jasno mi e sto e fintava na Grcite sto ne im odgovara da se vika Makedonija,ama ne mi e jasno zosto na narodot koj zivee vo RM mu preci ako se promeni imeto.
Kolku ripaat site, za malce ke se izlazev pa ke si pomislev deka ovoj narod sto zivee deneska na teritorijata koja sami ja vikaat Makedonija,poteknuva od semkata na Aleksandar Makedonski.Ima li nekoj dokaz deka toa e taka?Ziva tapa sum po istorija,koga odev vo skolo non-stop spiev na cas po istorija,taka da samo so edno uvo kako da naslusnav koga onaa profesorkata ni kaza deka nie sme Sloveni i sme dojdeni od Karpatite.Kakva vrska imaat Slovenite so Aleksandar Makedonski ??

Jas, eve oficijalno i premierno na ovoj forum davam predlog site ulici , skoli , stadioni i striptiz barovi da se preimenuvaat i da gi nosat iminjata na golemite Indijanski vojskovodci.

Bas interesno bi bilo toa:
ziveam na Ulica "Crveniot Oblak" bez broj,redovno navivam za mojata reprezentacija koga igra na stadionot " Wahunsunacock " vo Skopje ,a posle utakmicata odam pravo vo kaficot "Vašaki" da drmnam 5-6 piva na eks da ja proslavam pobedata.

Stvarno,sto ke ni fali da se vikame Republika na Indijanci,ako nisto drugo nema da se furame deka "pravite" indijanci ke ni opnat veto za vo NATO .

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:49

смеење

смеење

смеење

смеење

смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:52
kaj se dodrobivme da gi " opraime " rabotive a dozvolivme eden duduk da ni odrzi predavanje плачење ... sekoja cest аплауз

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:02
A be ne se smej,jas ne se zaebavam.Ako ima nekoj da mi dade dokaz deka nie sme potomci na Aleksandar Makedonski i negovata Anticka Makedonija,togas ke mu vlezam na onoj Karamanlis Karamelata sto brblja ptoriv nas, so 100 kila TNT i resen problem !!!
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:04
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

A be ne se smej,jas ne se zaebavam.Ako ima nekoj da mi dade dokaz deka nie sme potomci na Aleksandar Makedonski i negovata Anticka Makedonija,togas ke mu vlezam na onoj Karamanlis Karamelata sto brblja ptoriv nas, so 100 kila TNT i resen problem !!!

Јас знам дека ние сме наследници на Александар..
Него си се запрашал ли некогаш Дали Караманлис треба да се декларира за антички грк???
Деген од Етиопија....циган, тоа ти е Караманлис

Изменето од Vladimir88 - 11.Февруари.2008 во 22:04
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:06
ako ste vie anticki,..........togas jas sum...........james bond!смеење
You live only ONCE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:09
Originally posted by bond....james b bond....james b напиша:

ako ste vie anticki,..........togas jas sum...........james bond!смеење

Убаво
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:10
A be koj gi tashla Grcine(ne se ni oni potmci na Aleksandar),me zabole sto se oni i od kaj se,ako sakaat i od Mars neka se dojdeni,jas prasuvam za NAS !!!
Ima li konkreten i CVRST dokas deka nie sme potomci na Aleksandar ili ne ??!!!! Ili e samo fintava cija usta(nasata ili grckata) poise se fali ??!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:14
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

A be koj gi tashla Grcine(ne se ni oni potmci na Aleksandar),me zabole sto se oni i od kaj se,ako sakaat i od Mars neka se dojdeni,jas prasuvam za NAS !!!
Ima li konkreten i CVRST dokas deka nie sme potomci na Aleksandar ili ne ??!!!! Ili e samo fintava cija usta(nasata ili grckata) poise se fali ??!!

www.historyofmacedonia.org

Еве ти една интересна страна..
Читај
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:19
I'm on it !!!

komentar sledi za pola saat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 22:23
ufff kaj ja najde stranava ima epten za citanje.Komentar utre
Samo kazi mi ako znaes koj e avtor na ovoj sajt.
I uste nesto..istorijata sekogas ja kreira pobednikot,nikogas porazeniot.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.