IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
Автор
Порака
BarbB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BarbB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 01:10

Тони е одличен актер.А сега мислам дека е и одличен водител.

Мене ми се допаѓа емисијата, успева да ме насмее, и тоа е ок.

Исто така ми се допаѓа хуманитарниот дел на истата.

Тони е еден од најдобрите шоумени во Македонија.
(се разбира ова е само мое мислење)
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2008 во 13:15
Originally posted by BarbB BarbB напиша:

Тони е одличен актер.А сега мислам дека е и одличен водител.

Мене ми се допаѓа емисијата, успева да ме насмее, и тоа е ок.

Исто така ми се допаѓа хуманитарниот дел на истата.

Тони е еден од најдобрите шоумени во Македонија.
(се разбира ова е само мое мислење)

аплаузаплауз   и јас се согласувам со твоето мислење...среќасреќа
Кон врв
CaVaLi Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CaVaLi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 11:15
опуштено,ок,некогаш го бива,ама не ми е јасно шо праи таму оној потрчко на тони,..(дејан)не знам како му е уметничкото... ,многу е глуп

Изменето од CaVaLi - 11.Февруари.2008 во 11:16
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:24
Originally posted by CaVaLi CaVaLi напиша:

опуштено,ок,некогаш го бива,ама не ми е јасно шо праи таму оној потрчко на тони,..(дејан)не знам како му е уметничкото... ,многу е глуп

jas mislam deka on glumi rastenie...potocno fikus...samo vegetira...i verojatno zima plata od danokot sto ni go plakame na ovoj ili onoj nacin..pa mora nekoj i nego da go zgrizi...koja ako ne Zingo,Latas,Toni I kompanija...sto navistina i koja e negovata uloga tamu?
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 02:20
ja gledav emisijata so GISH, super e chovekot(GISH)

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 02:23
Originally posted by IQ IQ напиша:

GISH e car...se uste mislam ta godina da ja peese Samovilska svadba ke pobedevmeтагатага

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 02:31
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

GISH e car...se uste mislam ta godina da ja peese Samovilska svadba ke pobedevmeтагатага

moze ke pee ova godina ubava mu e pesnata i godinava...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 02:35

Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

moze ke pee ova godina ubava mu e pesnata i godinava...

ne sum ja cul...ali intuicijava mi veli deka on ke pobediнамигнувањенамигнување
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 09:10
Не ми се допаѓа во емисијата негова поставеност во однос на гостите - седи издвоен од нив и ми делува како откачен професор на час, кој само се смее и кажува стари вицеви.Водителот не треба да зазама толку надмена позиција во емисијата, туку да биде нејзин домаќин. А и смеењето му е премногу нападно. Се смее понекогаш без причина. Ништо чудно ако во некоа од следните негови емисии некој од гостите каже како му починал некој во семејството а овој да се помоча од смеење.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 09:12
Поприлегателно за емисијата, од аспект на гостите што гостуваат е да се вика „РЕСТАРТ“, бидејќи повеќето од нив се блокирани ѕвезди. Како да сака да ги рестартира.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 03:24
kakvo e toa "OPUSTENO" show koe trae 120inuti od koi 30 mnuti se REKLAMI  a 45 minuti voditelot se smee ko pacient na sopstvenite dosetki?изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 08:02

Браво браво...diogen...
опуштено...Тони...Лила...и сител
пак се на прво место...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 10:52
duboko izvinjenje kon likot i deloto na drugaricata Lila "prsata" Debila...komentarot bese nanenet za hostesata na edna druga "proekt-show-emisija" narecena OPUSTENO...so nejzinite "prezabavni kolego showmeni...Toni i Dejan,na istata krvava SITEL TV...istovremeno duboko moe izvinjenje i kon niv .Pepe ve saka site големо%20гушкање
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 16:45
[QUOTE=diogenskopje] kakvo e toa "OPUSTENO" show koe trae 120inuti od koi 30 mnuti se REKLAMI a 45 minuti voditelot se smee ko pacient na sopstvenite dosetki?изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
[/QU

Izglea sakaat da ne opustaat so reklami a posle toa so karakteristicnoto smeenje na Toni,i na onoj do nego,ni imeto ne mu go znam..a i koja mu e ulogata u emisijata,se trudam da si objasnam..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,408 секунди.