IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 339340341342343 729>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:05
леле реферат а се свртев до кај сликите малце голема%20насмевка грл не зезај,... земи пиво и ќути..... голема%20насмевка а изи фала на голтката,... ама не пијам пиво трепкање
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:06
ali za kratko sum tuka ... podocna pa ke si dojdam jas
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:06
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

леле реферат а се свртев до кај сликите малце голема%20насмевка грл не зезај,... земи пиво и ќути..... голема%20насмевка а изи фала на голтката,... ама не пијам пиво трепкање
onda moze li vince so mene???
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:06
ми се спиеееееее........... уморнааааааааа сум......... тага а бај д веј.... изи апстинираш од нет ?? голема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:06
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

не голема%20насмевка не пијам вино трепкањетрепкање

Изменето од Biserna_Devojka - 11.Февруари.2008 во 21:07
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:07

ми се спиеееееее........... уморнааааааааа сум......... тага а бај д веј.... изи апстинираш од нет ?? голема%20насмевка

сакам да се повлечам
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:07

леле реферат а се свртев до кај сликите малце голема%20насмевка грл не зезај,... земи пиво и ќути..... голема%20насмевка а изи фала на голтката,... ама не пијам пиво трепкање
kakvo pivo za mene biserna jas sakam vino
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:07
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

сакам да се повлечам

што ти е тебе деновиве ?? збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:07

najs traj od mene a
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:08
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

леле реферат а се свртев до кај сликите малце голема%20насмевка грл не зезај,... земи пиво и ќути..... голема%20насмевка а изи фала на голтката,... ама не пијам пиво трепкање
kakvo pivo za mene biserna jas sakam vino
eve Girl ke me druzi mene se razbira so vince
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:08

najs traj od mene a

важно проба...... голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:09
eh probav....ama da znaes ti si od retkite koi me odbile ke pametam toa
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:10

Originally posted by Izzie Izzie напиша:

сакам да се повлечам

што ти е тебе деновиве ?? збунетост

ништо посебно
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 21:10

eh probav....ama da znaes ti si od retkite koi me odbile ke pametam toa

паа,... не пијам вино голема%20насмевка а друго не реков дека не пијам трепкањетрепкање голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 339340341342343 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,348 секунди.