![]() |
|
SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Автор | |
rollnrock ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hello!!!
Abe jas nesto nemam mnogu prijatelki... Imav edna ruzna mislev toa e toa i ja zasakav onaka prijatelski... I koga toa eden den mi kazuva kako nesto me sakala i sl... Abe da se razbereme ne ja opnav!!! Ama nauciv dobra lekcija... Dobrite picki vrskite gi pocnuvaat so prijatelstva! Ruznite so dobar pijan sex! Mnogu ruznite pak se zdruzuvaat i se nudat na kogo stignat so muabetot "si bil nekogas so dve?" Koleska dupenje... Abe ako tolku si go bara ce i pomognam ama prvo ce se osiguram na nakoj nacin da ne i tekne utre da jade l**na... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zajkoo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
more ke imam samo griza na sovest ... samo ako ne ja iskoristam sansata
![]() |
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
................poarno pluskavci na race.................nego griza na sovest cel zivot???????(ako imas sovest normalno)..................
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
alal da ti e hektor
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
sex bez emocii e najodvratnata rabota , poarno ke si go izdrkam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
serdika ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Sex so koleska e najdobar , znaete na sto ste nema emocii ima samo sex i zadovolstvo od napravenoto.
![]() |
|
![]() |
|
ne mora da gi e*am site zeni vo zivotot sto gi znam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
jas veke eve dve nedeli iam seks so drugar i super e
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako nekoj i se kaci na koleska mi, ke go smetam za nekrofil
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Зависи, под кои околности.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
e ako de ke se zblizite poleka poleka do koga stignes 4 ta ke stane i tamu ke napravite drustveno prijatelska KALAk*rNICA...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
speed
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
e so kolega ne,............zatoa sto ne sum so niv mn.bliska.....zboram za kolegite od fax Изменето од Eleni - 28.Јануари.2008 во 23:40 |
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |