|
Бугарски фалсификати за Македонскиот народ!! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 47> |
Автор | ||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Lele mrzim ljudi tko lazu.....
Ovo sta govoris za meni je sve LAZ!!!! Eto vidis, i ja ne govorim bas najbolji hrvatski ali ipak znam da kazem nesta...;) |
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не ми трябва на мене Божо, за да съм убедена в това , което говоря. нито пък на който и да било от пишещите тук. А и няма аз да измислям аргументи, като фактите сами по себе си са красноречиви. |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
OO pa neli Bozidar Dimitrov je govorio da makedonskoj naciju je izmisljena od Stojan Novakovic..... Ama eto, vidis ja ti kazem da Dimotrov je jedan bezobrazan tatar, i samo jede govna....;) |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ајде сега на македонски ќе почнам да зборам....
Изменето од Vladimir88 - 11.Февруари.2008 во 10:20 |
||||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Така е подобро... |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sudis me sto volim i branim svoje sto mi e naj draze lijbav prema domovinu je po tvome laz??? |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
To sto govoris nema veze s nicim citai me dobro |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ti kazes da sam ja bugar, da nemam svoju istoriju, i kazes da svi mojih revolucioneri i carevi su bugare po nacionalnost....... Vi si imate svojoj istorij, i ja to tebi ne diram, ali isto tako hocem i ti da ne diras ono sta je moje... Inace evo pozdrav do tebi... http://www.youtube.com/watch?v=U2dS3XKJOqU Изменето од Vladimir88 - 11.Февруари.2008 во 10:32 |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Само се прашувам од каде го зема тој дел....
Од која страна...??? Него да се вратиме на темата... Стефан Душан е македонски цар |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што е чудно |
||||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ma nemoj mi krademo??? Reci naj bolje da e ova istorija nasa i stavi kriz na sve Fala puno evo i od mene http://www.youtube.com/watch?v=3Rj4LFxWPv0 Изменето од pagane - 11.Февруари.2008 во 10:35 |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ja ne kradem od tebi istoriju...ti krades od meni.... Sta, vi si imate svoju istoriju...Asparuh,Boris, Concev, Sarafov, i tako dalje... Ono sta je moje necem da diras!! Изменето од Vladimir88 - 11.Февруари.2008 во 10:36 |
||||
tanas3
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 233 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Правилно не може да си крадем историята защото тя е наша! Все едно да откраднеш слънцето!
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Нашата историја не е ваша.. Тука си се заебал Само гледам секој ден се повеќе и повеќе фалсификати од бугарска страна никнуваат.. Изменето од Vladimir88 - 11.Февруари.2008 во 14:46 |
||||
Внеси реплика | страница <1 910111213 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |