|
Повредени од неверство??? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе права и најдобра жена за маж е :
- онаа која изгледа исто како и пред брак ( или макар слично) - домакинка е по дома - и у кревет е најголема ороспија е после ако не се овие работи може да има и варања... Но нормално дека не се сами о овие , понекогаш во бракот може да има сериозно проблеми а само заради децата да си во истиот... |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaaaaaa....... i za mene taka mislis deka sum drndava vesterka?????
|
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edno pod prasanje
dali masturbiranjeto e neverstvo ??? |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa ako go pravis toa sam.............togas ne e?????a ako toa ti go pravi nekoja druga??????mislam deka e neverstvo???????
|
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jasno e deka ako ti go pravi nekoja druga e neverstvo , muabetot mi bese samozadovoluvanje sum slusnal dosta muabeti deka i toa go svakjaat kako neverstvo |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што има да се кажува - или кастрирај го или јамка околу вратот стај му. или заб за заб - око за око.ај,толку е едноставно тоа...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRASAJNE E ZOSTO NE E SO NEA PA KOJ GO ZNAE ZENSKIOT MENTALITET MOZDA KE SI PRETPOSTAVI NEKAKOV ODGOVOR ............................. DEVOJKITE KOI SE ZADOVOLENI OD SVOITE PARTNERI SE OPUSTAAT I SE TERAAT* KAKO KUCKI SO KOGO KE STASAAT NEKOI MAZI TOA GO PODNESUVAAT I POVTORNO SE SO NIV IAKO SE TAKVI NO NEKOI TOA NEMOZAT DA GO PODNESAT I GO PRAVAT TOA STO GO PRAVAT NE GI FERMAAT NI ZA DZUBRE ZS PRIRODATA NA ZENATA E KOLKU STO ZIVEE VO POSVRSENA SREDINA TOLKU PRIRODNIOT NAGON ZA RAZMNOZUVAJNE I E POGOLEM I TAA MISLI SAMO NA SEKS PA KAKO EDNAS KE MOZAT DA SE KONTROLIRAAT ZENITE A DA NE SE NI TEPANI NI KARANI ODGOVOROT E VO NIV DA SE PREVOSPITAAT ILI TREBA MNOGU VREME DA SE SLUCI TOA ILI TOA E NEVOZMOZNO SO POCIT DEJAN |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...................ova se odnesuva na analiticar....................izvini ama nisto ne te razbrav....koj treba da se prevospita..........zenata sto ja vara maz i ...............ili mazot treba da se prevospita sto si ja izneveruva zenata??????? i koj e povreden..............mazot sto ja izneveril?????ili zenata sto e izneverena................... eeeeee bog da cuva??????
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога барам секс...сакам партнерот да е одаден во сексот со мене, а не да се расконцентрира со некоj страничен фон...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo zena moze da izneveri. Masko neverstvo ne se racuna.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=zbunet]Samo zena moze da izneveri. Masko neverstvo ne se racuna.
[/QUOTE
Nekoe novo pravilo ova? |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda......zosto koga zena izneveruva vikaat deka e orospija......a koga masko izneveruva, deka e mangup |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секој треба да води грижа за своето здравје и за изгледот првенствено ради себе и секако да се биде привлечен и пожелен за партнерот.
Ја читав Топ Секси со нејзините површни коментари и можам само да кажам за сите што размислуваат како нејзе немаат појма што значи да се биде со некого во добро и лошо, во мизерија и во имање, кога си убав „слаб„ и млад и грд, болен и стар.
Тажно е ако некој мисли дека животот ќе биде секогаш милостив и дека засекогаш ќе биде секси, убав, потентен.
Физичкиот изглед е многу релативна работа. Што на пр се закачи некој рак на дојка, рак на матка па одстранат репродуктивните органи, па градите?
Што таа жена за фрлање е одма? Не изгледа убаво без гради? Се здебелила може имала хормонален дизбаланс, може раѓала, може е гојазна по природа. Што мажот треба да ја отфрли како последно ѓубре? Таа не е човек?
Што ако имаш некоја сообраќајка останеш недај боже инвалид? А?
Тежината може да се среди, не зборам дека човек треба да се запушта....ама да се има Нула толеранција и да му се суди на човек зашто поминува низ одредени состојби, ситуации, или па период на слабости, зашто нас тоа не ни се свиѓа. Сите старееме и одиме натаму, не се подмладуваме.
За тие што мислат дека треба да бидат привилегирани зашто се убави и слаби, немој да ги снајде нешто што засекогаш ќе им го промени животот па да се најдат од другата страна да видат како е.
Ова важи и за мажите и за жените. Изменето од GlenKlouz - 24.Септември.2009 во 21:24 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |