IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Смеење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Смеење

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Смеење
    Испратена: 09.Февруари.2008 во 08:14
Dali se smeete dur imate seks i ako se smeete sto e tolku smesno ? 

Изменето од Biba_G - 31.Јануари.2009 во 20:09
Кон врв
brigitte Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigitte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 08:58
Da, mi se slucilo da se smeam posle dobar orgazam, najverojatno hormonot na srekata se izlacuva i zatoa, ne e nisto strasno, od ubavina e.....
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 20:07
za vreme na seksot ne pred i posle sex moze голема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 22:15
...ako pojdeme od faktot, deka tokmu smejata(radosna emocija) e patot do srceto i "krevetot" na zenata, ke zakluchime deka zenite si zamisluvaat kako bi im bilo interesno so toj sto gi smee i vo krevet, i zatoa ke zakluchime deka...da...smeja uz put i treba da ima...na momenti sekako...ne celo vreme...трепкање
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 08:39
Ona se smee koga i gi lizam tabanite, a najvise megu prstite od stapalata, a ja nacekuvam ako prethodno odela ili stoela podolgo vreme
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 10:48
СЕКОГАШ МИ ДОАЃА ОНАА ГЛУПА ПОМИСЛА ДЕКА МАЖОТ И ЈА ЗНАЕ НА РАБОТА, ПА МЕ ТЕРА ДА СЕ СМЕАМ КАКО ЛУД.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 10:53
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Dali se smeete dur imate seks i ako se smeete sto e tolku smesno ? 

da se smejam no ne e smesno nego ubo
cudno kako ne ti tekna za taa varijanta

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 14:58
se smeam zatoa sto uzivam,zatoa sto mi e ubavo...
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 09:33
Od smeenje do smeenje ima razlika  na koj ti na smeenje se misli ????збунетост
Za vreme na sex moze da se nasmeam od sto mi e ubavo, a ne zatoa sto nesto mi e smesno
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 10:21
Sigurno ne se smeam kako
da mi bil kazan nekov dobar
vic vo momentot.
Smeenjeto pri sex go koristam
da dokazam deka ubavo se cuvstvuvam
a toa na partnerot mnogu mu znaci

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 20:15
Знам некад да се насмеам ако ме скокотне уз тоа голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 20:18
se smema nekogas zas mi e ubavo i uzivam so nea uz toa

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2009 во 12:35
a beeeeeeeee neeeeee !!!
TAMAN RABOTA sto e tuka smesno......
sakas sve da padne.....
i da se dobie pogresen pravec...
auuuu nikako toa   
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2009 во 12:28
Многу пати ми се случило да трескаме некои глупости пред да почнеме со парењето и да прснам во смеа отпосле за време секс кога ќе ми текне пак што сме зборелегазење%20од%20смеење А после активностите уште повеќе ме тера на смеење, едноставно нешто ме тера да правам бош муабети.голема%20насмевка
Ама кога сме озбилни-озбилни сменамигнување

Изменето од GlenKlouz - 01.Август.2009 во 12:29
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,188 секунди.