|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 328329330331332 729> |
Автор | |||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
туку кај е изи ми треба друштво |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prazna casa na mom stolu
iz et case ti si pila... |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ма те знам љубител на пиво си...... а забеган.... ми текна една мисла.... мене овака,... знаеш,... и ти и грл немате со кој да одите на свадбата,... па аа ако сакаш,... мислам.... кавалерски,.... знаеш што мислам
ај па те честам пиво |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
важи ама кај отиде грл? ја снема
|
|||
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сега ќе дојде,... ама да ја прашаш,... да не испадне ова јас тука,... кхм...
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
girl не се лути
|
|||
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да мила ?? |
|||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pivopijci
|
|||
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
знаеш иренка,... кога не можеш да ги победиш,... придружи им се...... ама не пијам пиво сепак......
|
|||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas sum za kapucino
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еј иренка здраво
|
|||
|
|||
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a moze i dzin tonik
|
|||
Внеси реплика | страница <1 328329330331332 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |