|
Дали треба да се јаде месо или не? |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | ||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немај гајле... Стандардот се грижи за тоа. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
TafTabiT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e do standardot druze , mesoto ispadna najeftino odi kupi na pazar brokula ili krastavica , ne se normalni so cenite |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zabite tnr.pesjaci sluzat za da ja kineme hranata koja ja griznuvame so sekachite,za da ja prefrlime ponatamu na katnicite kade shto ja meleme(hahaha...ova go chitav pred dva dena od Rosica na mojata vnuka). Znachi ne se iskluchivo za jadenje na meso.a vegeteijanstvoto ne e novost i voopshto ne e moda, tuku samo potreba da si pomogneme na sebe i svoeto zdravje, ziveejki tolku nezdravo, vnesuvajki hrana poluotrovna vo sebe. Se e do navikata.Se klukame so meso koe sodrzi proteini koi se potrebni,neznaejki deka proteinite gi imame i vo druga hrana koja e daleku poneopasna.Kako shto rekov,potrebno e -no ne presudno. Zabegav,za ova mozam da zboruvam do besvest... |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луѓето што јадат месо се поагилни физички и интелектуално.
И да не забораваме, човекот е омнивор,... |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sensei....ova e klasichna.......ucena...ne igrame taka
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja ne jadam meso....
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me too!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
месото е здраво , само зависи и како го јадеш а и кое
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e, najednostaven nacin da se proveri e da se proba mna primer eden mesec jadete ishrana so meso, a eden emsec bez meso, pa sami ke osetite koja poveke vi odgovara na organizmot.
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Свинското е најштетно,па телешко,па пилешко.
Месото од риба е најздраво!! Нај препорачливо е да јадат месо они што се од крвната група О+. Бидејки е најстара крвна група и е навикната да једе дури и сурово месо, како во минатото. A новите крвни групи како АB... зеленчук и овошје!! |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pileskoto e denes postetno od teleskoto bidejki sodrzi premnogu hormoni za rast koi posle se odrazuvaat na lugjeto , pogotovo na decata....pa pogledni gi denesnite devojcinja koi nosat konduri nad 40 , a i na maskite deca vo nekoi slucaevi im rastat gradi ... pilesko nikako na deca
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема штетно и поштетно. сите имаат голем процент на штетност. како ветеринар можам само да ви кажам ако веке сте голем уживател н амесо барем сварете го пред да го печете или пак земајте го само варено....така барем бактериите и (ако има ) болестите ке ги ги избегнете со уништување на 60 степени.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |