IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - AFTER "FORUM" PARTY
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

AFTER "FORUM" PARTY

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 21>
Автор
Порака Обратен редослед
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 22:05
диал голема%20насмевка патем,... си го сакам животот голема%20насмевка
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 22:05
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by Сандански Сандански напиша:

Иако кратко бев во Кастро сакам да им се заблагодарам на сите што беа во Кастро супер си поминавме па ајде еве еден апел до другиве Дрлља,Сина 666,Бисерна Девојка,Збунет,Изи,Буги,Мама........... следниот пат задолжително присуство

ако дојдеш да ме земеш од дома со кола,... прва сум...... голема%20насмевкатрепкањетрепкањетрепкање
леле мила само коли не му спомнувај жити ја молитва
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 22:04
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

ако дојдеш да ме земеш од дома со кола,... прва сум...... голема%20насмевкатрепкањетрепкањетрепкање

ако ти се чека 3 години-не е проблем голема%20насмевка
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 21:56

Иако кратко бев во Кастро сакам да им се заблагодарам на сите што беа во Кастро супер си поминавме па ајде еве еден апел до другиве Дрлља,Сина 666,Бисерна Девојка,Збунет,Изи,Буги,Мама........... следниот пат задолжително присуство

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:57
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

more ubav par ste si vie.....nego sto si napraviv jas glupost... se nesto malana od vcera mi se vrti niz glavaкубење%20коса
тенкс мај диар и не мисли излези нема да ти се слоши од женско верувај ми малку рефреш ке си направиш голема%20насмевка
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:49
more ubav par ste si vie.....nego sto si napraviv jas glupost... se nesto malana od vcera mi se vrti niz glavaкубење%20коса
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:45
голема%20насмевка голема%20насмевка големо%20гушкање големо%20гушкањесрце е тој 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:42
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

pa dobro be bluprayer zasto ne kazues vakvi raboti?...Pa cela vecer ne mi spomna deka si u sema so Sandanskiизнервираност
срц грешка си ти кажав уште пред да влеземе во кастро...два пати и тоа среќа

lele ne sum te cul..kojznae u kogo sum gledal газење%20од%20смеење...ok nema veze...(vazno e deka imas vkus)...demek rabotava...ne me razocara голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:41

pa dobro be bluprayer zasto ne kazues vakvi raboti?...Pa cela vecer ne mi spomna deka si u sema so Sandanskiизнервираност
срц грешка си ти кажав уште пред да влеземе во кастро...два пати и тоа среќа
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:37

DEALголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:35
Кон врв
Сандански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2008
Поени: 343
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Сандански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:29
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:27
срц нему му е оправдано...со девојка му беше....ја немаше видено долго време среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:22
i jas mislev deka Drlja doaga чекање

Изменето од diogenskopje - 10.Февруари.2008 во 19:23
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,195 секунди.