|
Кога изгледот е пренападен? |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПРЕНАПАДНОТО ОБЛЕКУВАЊЕ И НЕ Е ТОЛКУ СТРАШНО, КОЛКУ ШТО МОЖЕ ДА БИДЕ ПРАНАПАДНОТО ОДНЕСУВАЊЕ.
ЧУВАЈ СЕ ОД ЛИЦА КОИ ПРЕНАПАДНО СЕ ОДНЕСУВААТ. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да да... и овде сум приметила доста...мислам на форумов
имаш право...
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зошто површно? Тоа е нешто што опстојува од памтивек, раширено низ култури и милениуми. Од времето на племенските заедници, Индијанците се боеле со воени бои на пример, се цртале за да се изразат; тоа е симбол на идентитет и/или припадност...во арапската култура е исто присутно како калиграфија и цртање на телото, на дланките пример. Прашање е на уметнички израз, како и шминката, или лакот за нокти. А јас лично не сакам да се цртам- го доживувам како обележување (ко во наци Германија што ги обележувале во концентрационите, или кравите со мурот), плус не сакам да се боцкам со игли по тело Инаку он топик, понекогаш сум имала и имам излети, моменти на екстравагантност, потреба за креативност; но никогаш кич, дрско и наметливо- најважно е што ми стоело и ми стои. Изменето од Kali - 10.Февруари.2008 во 12:44 |
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СО ПРЕНАПАДНО ОБЛЕКУВАЊЕ СЕ ДАВА АКЦЕНТ НА СОПСТВЕНОТО ПРИСУСТВО,
СО ПРЕНАПАДНО ОДНЕСУВАЊЕ СЕ НЕГИРА ТУЃОТО ПРИСУСТВО |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prenapadnosta e nevkus.Prenapadni se iskompleksivani osobi,neizziveani i se vo disharmonija so samite sebe.
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи не зборуваме за индјанците, туку за западната цивилизација Денеска младите се тетовираат од погрешните причини. Би разбрал некој да се маркира со некој знак кој навистина му го определил животот, и тоа да представува зрела постапка, а се друго е деградација и чекор назад во личниот развој. |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Супер но само кога гледаш по случајност на гугл или на тв некој со тетоважа ке имаш вакво мислење Поздрав! онт. дечки водете се кон темата ок? Премногу ми е кога девојчиња не разликуваат дневно и вечерно излегување па денски се облекуваат ко за на свадба. Среќа имам што стално се носам ко клошарка па тој проблем мене не ме засега |
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нападно и вулгарно ми е кога ќе видам некоја жена со кафеав кармин, па и темен скоро црн оцртувач
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нападни се бугаркине на пајнер бљак ми е од нив ништо природно
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мене се што излегува од сензуалноста а преминува во вулгарност ми е премногу!!
На пример мн ми се допаѓаат жени, девојки кои имаат добро деколте но истото знаат како да го носат , односно со каква комбинација на останатото од облеката.... |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како не, па тоа е најважно, тоа е суштината штом опстојува низ векови и хоризонти. Кои се погрешните причини? Бунтовништвото е израз на секој млад, потрага по себе, менување, иницирање во светот на возрасните, итн. Можеби само начинот или претераноста да се проблем. |
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога ке се помешаат денот и ноќта,работата и вежбалната,накитот и кичот,имитирањето и оригиналноста.
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кога сме веќе кај бугарките.... сте приметиле ли дека сите се исто нашминкани ?? изгледа имаат ист моден советник нивното е веќе претеризам..... а не дека и србинкине се поарни..... |
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se stvori nekoj sablon look ,stereotipen sega veke i dosaden.Sakam da vidam nesto novo ponormalno i poprirodno.
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |