|
Бугарски фалсификати за Македонскиот народ!! |
Внеси реплика | страница <1234 47> |
Автор | |
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A reception of the combatants of the Fifteenth Macedonian Corps in Skopje, after finishing the final operations for liberation of Yugoslavia (spring 1945) 1.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год.,Чехот Антон Хампл зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори кои најнецивилизациски се однесуваа кон него?!“ 2.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год., Австриецот Максимилијан Брандајс зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори најнецивилизациски се однесуваа кон него?! “ А Брандез не е било кој, тој е Австриски политичар и пратеник. 3.“Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год, кога уште во 1887 година Емануел Дивијар кажа он за што се осеќа. “Србин ли си? Бугарин ли си? Грк или Албанец? На оваа серија прашања, МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, ДЕНЕС КАКО И ВЧЕРА, го дава истиот одговор - ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ“. Изменето од Vladimir88 - 10.Февруари.2008 во 10:25 |
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Защо пингвините в сахара свирят на китара?
може ли някой да отговори? никой не може да отговори но това не значи, че пингвините в сахара свирят на китара даже не означава че пингвините където и да било по света свирят на китара и в сахара има пингвини - да не вкарам някой в заблуда |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год.,Чехот Антон Хампл зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори кои најнецивилизациски се однесуваа кон него?!“ 2.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год., Австриецот Максимилијан Брандајс зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори најнецивилизациски се однесуваа кон него?! “ А Брандез не е било кој, тој е Австриски политичар и пратеник. 3.“Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год, кога уште во 1887 година Емануел Дивијар кажа он за што се осеќа. “Србин ли си? Бугарин ли си? Грк или Албанец? На оваа серија прашања, МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, ДЕНЕС КАКО И ВЧЕРА, го дава истиот одговор - ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ“. |
|
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па имаме некакви прилики со Мисира.. Мислем дека он попладне е бил най в час. И ние така... |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
защо пингвините в сахара свирят на китара?
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Пингвините на форумот за Домашни миленичиња... 1.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год.,Чехот Антон Хампл зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори кои најнецивилизациски се однесуваа кон него?!“ 2.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год., Австриецот Максимилијан Брандајс зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори најнецивилизациски се однесуваа кон него?! “ А Брандез не е било кој, тој е Австриски политичар и пратеник. 3.“Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год, кога уште во 1887 година Емануел Дивијар кажа он за што се осеќа. “Србин ли си? Бугарин ли си? Грк или Албанец? На оваа серија прашања, МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, ДЕНЕС КАКО И ВЧЕРА, го дава истиот одговор - ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ“. |
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По вторпат.....
БУГАРСКИ МОЛК!!!! |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БУГАРСКИ ВОЛК!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NJAMA BUGARSKI VOLCI
SAMO MAKEDONSKI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БУГАРСКО МОЛЧЕЊЕ 3 пат... АЈде уште еднаш да ти ги поставам прашањата.. 1.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год.,Чехот Антон Хампл зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори кои најнецивилизациски се однесуваа кон него?!“ 2.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год., Австриецот Максимилијан Брандајс зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори најнецивилизациски се однесуваа кон него?! “ А Брандез не е било кој, тој е Австриски политичар и пратеник. 3.“Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год, кога уште во 1887 година Емануел Дивијар кажа он за што се осеќа. “Србин ли си? Бугарин ли си? Грк или Албанец? На оваа серија прашања, МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, ДЕНЕС КАКО И ВЧЕРА, го дава истиот одговор - ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ“. Изменето од Vladimir88 - 10.Февруари.2008 во 10:40 |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
молк молк молк
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро е ..... Значи признаваш дека немаш храброст да одговориш.. Знам вистината боли, а вистината за македонскиот народ кога-тогаш ќе се открие. Жалам али веќе не сме под ваша окупација....... Изменето од Vladimir88 - 10.Февруари.2008 во 11:07 |
|
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Писмо на Руша Чопова (Делчева) - наj големата сестра на Гоце Делчев од 26.08.1944 г.:
... Дано скоро се срещнемъ въ Кукушъ! Поздравъ: Руша Ан. Чопова (по баща Николова Делчева)(най голяма сестра на Гоце Делчевъ) 26 VІІІ, 944 г Княжево ул. Царъ Борисъ 2 |
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првин ти одговори ми... 1.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год.,Чехот Антон Хампл зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори кои најнецивилизациски се однесуваа кон него?!“ 2.- Прашање за негаторите на македонскиот народ “Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год “ кога уште во 1926 год., Австриецот Максимилијан Брандајс зборуваше за МАКЕДОНСКИ НАРОД и неговите окупатори најнецивилизациски се однесуваа кон него?! “ А Брандез не е било кој, тој е Австриски политичар и пратеник. 3.“Каде беше Тито кој “го измислил македонскиот народ во 1944 год, кога уште во 1887 година Емануел Дивијар кажа он за што се осеќа. “Србин ли си? Бугарин ли си? Грк или Албанец? На оваа серија прашања, МАКЕДОНСКИОТ НАРОД, ДЕНЕС КАКО И ВЧЕРА, го дава истиот одговор - ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ“. |
|
Внеси реплика | страница <1234 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |