|
Проценка |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Февруари.2008 во 18:32 |
Ме интересира како ги проценувате луѓето околу вас?
според изгледот според карактерот според делата што ги имаат во минатото направено Според што ? |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored namerata ... nesto ke kazam za ova ... namerata ... go prasav eden prijatel... kakva priroda se parite ? mi odgovori: - neutralna ... vazna e namerata ... so parite mozes da kupis noz ili leb ... no i da kupis noz ... pak e bitna namerata .. so nozot mozes da seces leb ... ili nekogo da povredis ... taka i so ludjeto ... vazno e kakva im e "namerata" ... dali davaat energija od okolinata ... ili ja crpat ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АКО САКАШ ДА ДАДЕШ ОЦЕНКА НА КОМПЛЕТНИОТ ПРОФИЛ НА ЛИЌНОСТА, ТРЕБА ДА ГИ ИМАШ ПРЕДВИД СИТЕ ОВИЕ КОМПОНЕНТИ НА ВРЕДНУВАЊЕ.
КОМПЛЕТНА ЛИЧНОСТ: ДЕЛО ДОСТОЈНО ЗА ПОЧИТ - 50 БОДА, КАРАКТЕР,(ТУКА ВЛЕГУВА И НЕГОВАТА КУЛТУРА) 30 БОДА, ИЗГЛЕД -20 БОДА. ТРЕБА ЛИ ОБРАЗЛОЖЕНИЕ ЗА НАЧИНОТ НА БОДУВАЊЕ? |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може
|
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
50 - БОДА ЗА ДЕЛОТО, БИДЕЈЌИ ДЕЛОТО Е ОНА ПО КОЕШТО ЧОВЕК НАЈДОЛГО СЕ ПОМНИ ПО НЕГОВАТА СМРТ. 30 - БОДА ЗА КАРАКТЕРОТ, БИДЕЈЌИ КАРАКТЕРОТ ГО ПРАВИ ПРИФАТЛИВ ОДНОСНО НЕПРИФАТЛИВ КАКО ЛИЧНОСТ ВО ПОШИРОКАТА СРЕДИНА НА НЕГОВОТО ДВИЖЕЊЕ 20 - БОДа за изгледот, бидејќи сакале да си признаеме или не, изгледот го остава првичниот впечаток. Може човек да е многу голем стручњак и силен карактер, ама ако изгледот му е неугледен,односно, ако не е убаво облечен, ова особено важи за средина во која не го познаваат, ќе го мавтаат од една до друга врата. Во кратко - толку. не ми текнува во моментот некоја анегдота на оваа тема, ама ке се сетам. |
|
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според карактерот
според делата што ги имаат во минатото направено + според она што го имаат постигнато во животот |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не проценувај по тоа што збори туку по тоа што прави
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored ebazovnost
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карактерот е пресуден, она што го гледам/доживувам во моментот кога комуницирам со лицето. Како размислува, какви ставови има, која му е животна филозофија... Минатото секогаш не го знаеме-ама ако го знам, ќе го имам предвид во извесен процент за општата слика. Тоа е неизбежно. Не дека ќе влијае на мојот став/мислење за особата, но ќе ми ја комплетира сликата. Изглед-па што знам, и тука има некој процент. На пример, физиономија: ситни, лукави всадени очи, тенки усни.....нешто ми кажуваат, а вас? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored karakterot najmnogu, ne bi rekla spored izgledot zasto nadvoresniot izgled cestopati laze, no bi kazala ja procenuvam licnostai spored stavot, nacinot na koj razgovara i se izrazuva
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvata procenka doaga po sevkupniot izgled,pa doaga sto napravil i pravi vo zivotot.Tuka veke se oformuva nekoe mnenie za covekot i na kraj se procenuva karakterot koj se nadzira i vo predfonite procenki, no e najbiten vo odnos na toa dali so nekogo mozes da komuniciras ili ne.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored karakterot gi procenuvam lugeto kakvi se..iako i izrazot na liceto ponekogas moze da otkrie mnogu raboti:)
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam zeni kako me procenuvaat...ke otidam na mocanje, ona se krie i zirka i ako i napolni oko toa sto videla dur mocam, nasata vrska navleguva kon glavniot del
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРВО ВИДИ МУ ГО УМОТ, ОСТАНАТОТО САМОЌЕ СИ СЕ ОТКРИ...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |