IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кој кого?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој кого?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
Автор
Порака
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Статус: Офлајн
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Кој кого?
    Испратена: 09.Февруари.2008 во 19:59
dilema?momceto-devojceto    ili devojceto-momceto situaci standardi on gore ona dolu ,on dolu ona gore ,one levo ona desno i obratno,koga imate seks sto mislite koj kogo  ???

Изменето од Biba_G - 10.Декември.2008 во 23:01
lubov i seks
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 20:03
more nezavisi od momentalnite dvizenja
ova ima vrska so idninata

ako posle taa go sutne- znaci go kecase celo vreme
ako toj ja sutne togasj toj ja cukal celo vreme
ako se zemat i ziveat srekjni ko vo bajka do krajot na zivotot - nikoj nikogo ne jebal  газење%20од%20смеење

Изменето од anakin - 09.Февруари.2008 во 20:06
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 20:10
така некако, како што мисли анакин
важно е кој повеќе ужива
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 21:43

Еј!! хех не е важно кој кого , важно е на кого му било криво после тоа..у смисол не е важно кој на кого прв ќе му се скара важно е кој ќе жали отпослеголема%20насмевка

Изменето од Eleni - 10.Февруари.2008 во 00:15
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
TafTabiT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2008
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TafTabiT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 21:47
denes bratce koj kogo stigne xexexexexexexe

Изменето од Eleni - 10.Февруари.2008 во 00:16
http://www.treklens.com/members/taftabit/
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 22:12
...ako pojdeme od faktot deka postoi sex, ke kazeme deka nekoj nekogo , a drugiot go zima-prima de...taka...

Изменето од Eleni - 10.Февруари.2008 во 00:16
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 08:33
Originally posted by paris25 paris25 напиша:

dilema?
momceto-devojceto
    ili
devojceto-momceto
 situaci standardi on gore ona dolu ,on dolu ona gore ,one levo ona desno i obratno,koga imate seks sto mislite koj kogo  ???

Mene mi se zavrte okolu glava вртење%20со%20очи  изненадување
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 18:52

................NEMOJ NIKAD BITI DOLE......танцување

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:05
DA NE SI TI BAJAGA?голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:08
Originally posted by zagor zagor напиша:

................NEMOJ NIKAD BITI DOLE......танцување

...MADA NEKI I TO VOLE...

Изменето од blue666 - 10.Февруари.2008 во 19:08
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 19:11
A AKO BITCES U  SREDINI....... PRASANJE KOJ KOGO EBE
KALABALAK

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 09:42
Nekoj - Nekogo..... sto e bitno toa, bitno e da ima zadovolstvo голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 12:18
..............jas licno mnogu sakam da si go RABOTAM  partnerot odozgore............i togas toa mu doaga deka jas nego .................a koga on me raboti  odozgora,,ili od strana.......ili od pozadi.....togas on mene.............ma kako i da e vazno e da uzivame...........голема%20насмевка 

Изменето од Eleni - 11.Февруари.2008 во 16:34
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:00
[QUOTE=bibce]..............jas licno mnogu sakam da si go RABOTAM  partnerot odozgore............i togas toa mu doaga deka jas nego go...............

mnogu mi se dopadna ovaaнамигнувањетрепкање

Изменето од Eleni - 11.Февруари.2008 во 16:34
lubov i seks
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,133 секунди.