![]() |
|
Успех во животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Автор | ||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
zar vo toa e srekata ajde nekoj so takvo iskustvo sigurno ima takvi tuka |
||||
![]() |
||||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|||
Koj kaza deka e toa sreka?. |
||||
![]() |
||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|||
|
||||
![]() |
||||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|||
USPEH E DA SI SREKEN. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
uspehot vo zivotot e normalna pojava ... ama ucime mnogu od neuspesnite ... koi sekoj den ne kluckaat so nivnite neuspesi ... a moze i nie go pravime istoto ... ke vi kazam eden primer ... na predavanje ... nekoj zad mene celo vreme brborese ... usta ne zatvori ... da mu recam ... da ne mu recam ... nekoj cel zivot samo nesto davi ... i nikako so toa da se izborime ... ili vo banka ... cekame redica ... nekoj ke se najdi pameten ... - samo da prasam .... i ke ostanime plus pola saat ... pak ke ponovam ... uspehot e normalna pojava !!! ![]() Изменето од marco_antony - 06.Февруари.2008 во 14:25 |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
|||
И јас се сложувам!! Само умот да го насочиме кон желбата што ја посакуваме и ќе се оствари. Треба да бидеме полни со позитивна енергија а негативната да не ја пуштаме да ни се доблжи.
Многу ми смета кога на шалтер во банка,тие што работат на шалтер се изживуваат со луѓето. Кога ќе го надминеме овој балкански синдром? Зошто сите сакаат да бидат главни и лоши. Тоа мпредизвикува револт кај мене колку и да сум позитивен!! ![]() |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Eden postar mi veli :
- Sinko, mnogu e bitno i koj k . . te prael |
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
треба да се препознае вистинскиот миг...
само треба да не води умот...ништо премногу...
пред да почнеме да заповедуваме ,треба да
научиме да слушаме...
![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
Cukaj za da ti se otvori!!!
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Gali za da ti se otvori
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||
СМЕЕЊЕТО Е ГАЛОВКА ЗА ДУШАТА ОД КОЈА ТАА СЕ ОТВОРА ЗНАЧИ - СЕПАК Е ГАЛЕЊЕ. |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
![]() |
||||
|||
zaklucok: Zbunet me gali
![]() |
||||
![]() |
||||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|||
ПОСЛЕДИЦА - ЌЕ ГО ЗБУНИШ УШТЕ ПОВЕЌЕ
|
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |