|
Сфатив дека се изменив... |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Taman ke se samobendisam deka sum se oprail u pamet, koga ono sledniot niz na slucki mi dokazuva deka sum stanal beter od toa sto sum bil
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Супер... не ти седам во ред, нели? |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и сваќам дека ...не се менувам така брзо и лесно...
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koga pocnav da razmisluvam za posledicite od toa so ke go napravam.(i sega samo pocesto glava me boli od mislenje i nisto ne pravam )
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke gi citiram zborovite na eden kolega forumdzija koi mi ostavija silen vpecatok i istovremeno me opisaa do srz : - Ja samo greski i losi dela pravam. Sekogas koga sum se obiduval da se popravam sum ja zgolemuval stetata i resiv da odam po logikata na greskite t.e. ona sto mi nalaga sopstvenata logika obicno za drugite e greska i svativ deka dokolku pravam greski se cuvstvuvam ziv t.e. ona sto e za drugite greska " I'm aliveeee !"
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...САМО МАЛКУ,НА ПАТ СУМ!КОГА КОНЕЧНО И ПОТПОЛНО ЌЕ СЕ ПРОМЕНАМ ,И ЌЕ СФАТАМ ЗА МОЈАТА ПРОМЕНА..КАСНО ЌЕ МИ БИДЕ!!!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekogas rabotite mnogu slucajno gi doznavame i mnogu docna
Svativ deka se izmeniv i svativ deka se izmamiv Изменето од zbunet - 08.Февруари.2008 во 01:14 |
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кога го сретнав
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne svativ i nikogas nema da se izmenam
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нц,грешка си
таа констатација е производ на твоето малтер его |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Malter ? Ma ne sum ja od Palanka, sal od tamu se malterdzii
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
незнам за таа работа
|
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koj go rece toa taka ?! - Zingo
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
volkot vlaknoto go menuva, ama karakterot NE, taka i jas, bojata na kosata ja menuvam, ama karakterot NE
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |