|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика | страница <1 303304305306307 729> |
Автор | ||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sakate blakce ?? |
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ja ok...ti?...kazi de sto si u stresna sostojba...nekoj te iznervira nesho? |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pisav vo:STO PRAVEVTE PRED........
procitaj
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ne odbivam ja takov luksuz...aj pushti da vidam dal ke me pogodish i sea...nemoj samo nekoja "sungerica" so testo da e-nesho suvo... |
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
fala fala ama pak moram da te odbijam
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
патем,... ја прочитав топсекси во што правевте пред.... жално,... навистина жално,... размисли пред да си го уништуваш животот со такви работи....... не те водат никаде.......
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ne odbivam ja takov luksuz...aj pushti da vidam dal ke me pogodish i sea...nemoj samo nekoja "sungerica" so testo da e-nesho suvo... [/QUOTE] пробај...... баш мислам дека погодив... |
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...biserche ova vishnji se u sredinava ili ne?... |
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
znam deka e zalno.......ne bese tamu za da vidis nam kako ni bese koga pred nasi oci ke umrese licnost koi site tamu ja sakavme..........
i seuste eve placam i ne mozam da se smiram
|
||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...pu j'zk...mochli edni...abe zasho ja mislev deka idesh so nekoj fraer ti...a ti so drugarki se vlechkash po snegoite...mmmm??? |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
вишнички,... лично ги купив...... |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
види,... нормално е да плачеш... ама нема да можеш да смениш ништо,... зошто секогаш ти викам со памет.... не е финтата во младоста да уживаш,... да се забавуваш,... и на 30год да те влечкаат по болници..... |
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ma fraerot mi e drugar............a i ne bevme samo devojcinja........i drugari imase.....
|
||||
Внеси реплика | страница <1 303304305306307 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |