IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 299300301302303 729>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:28
да да,... така е....трепкање сакате трач ?? трепкањетрепкањеголема%20насмевка 
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:29
moze
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:34
па,... хмм,... чекај да помислам,... што видов низ форумов деновиве,... голема%20насмевка хмммм...... збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:35
ok ok pomisli si jas se vrakam za 5 minuti
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:36
како можев да заборавам.... голема%20насмевка пресврт во љубовта,... блеки ја откачи моира,... или моира блеки,... не е битно тоа,..... летале шамари.... голема%20насмевка после,... се најдоа озонеров и паметната,... која патем одамна ја нема тага,.... озонеров е претерано романтичен,... може да ги освои сите,... љубов после,... диоген ми стана братче,... големо%20гушкањеголема%20насмевка,... после,... го убедив изи да го соблече пилотскиот костимот,.... со мааала уцена.....намигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевка иии,... мислам дека тоа е се........голема%20насмевка ако ми текне уште нешто ќе ви кажам/........голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:39
i´m back
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:40
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

како можев да заборавам.... голема%20насмевка пресврт во љубовта,... блеки ја откачи моира,... или моира блеки,... не е битно тоа,..... летале шамари.... голема%20насмевка после,... се најдоа озонеров и паметната,... која патем одамна ја нема тага,.... озонеров е претерано романтичен,... може да ги освои сите,... љубов после,... диоген ми стана братче,... големо%20гушкањеголема%20насмевка,... после,... го убедив изи да го соблече пилотскиот костимот,.... со мааала уцена.....намигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевка иии,... мислам дека тоа е се........голема%20насмевка ако ми текне уште нешто ќе ви кажам/........голема%20насмевка
se zi zapametila
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:41
ova trac tema bese

dobra vecer
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:41
vo mkd tolku li e ladno toa vreme???????
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:42
тоа ми е должност,... како форумска трачарица........ смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:42
dobra vecer granny
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:42
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

деновиве прилично залади.....тага
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:43
Originally posted by granny granny напиша:

ova trac tema bese

dobra vecer

гуд ивнинг бапче големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:43
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

Originally posted by girl15 girl15 напиша:

деновиве прилично залади.....тага
ovde pocna da se stopluva ovde vremete e sprotivno od mkd

Изменето од girl15 - 10.Февруари.2008 во 00:44
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 299300301302303 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.