![]() |
|
Парче облека/накит од кое не се двоите?.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa brojanicata na raka definitivno nikogas ne ja vadam..
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
јас сум врзана за еден прстен
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
имам едно розово шалче,... си го носам одамна,... и дома имам уште милион други шала,... ама од тоа не можам да се одделам...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Eden mnogu vreden kamen koj ne e moden dodatok,
no,ne se delam od nego. |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
И јас имам еден камен - од десниот бубрег. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Со дечко ми си разменивме алки со привезоче, кај мене е неговата буква, а кај него мојата, ги немаме извадено две и пол години, не сакам никогаш да се одделам од неа
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
И ЈАС ИСТОТАКА, БУКВАТА ЈА ЗАДРЖАВ ДО ДЕН ДЕНЕС НО ЈА СМЕНИВ - ДЕВОЈКАТА.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Јас се надевам дека нема да морам ништо да сменам, но сепак подобро да ја задржиш буквата како убав спомен, отколку да ја задржиш личноста со која не ти било судено |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Da,nemozam da se zamislam bez saatot sto si go sakam najvise,iako cesto mi stvara alergija,i obavezno nosam dve lancinja,ednoto e vo znakot na biznaci,a drugoto e vo forma na rokce.Mnogu mi se dragi,zatoa nemozam bez niv,i obavezno si gi nosam.
|
|
![]() |
|
leukoplacia ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Odkoga mi go podarija za diplomiranje zlatnoto lance-ogrlica so privezok od bogorodica ne sum go izvadila od sebe i mi e kako amajlija so posebno znacenje
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Luna83 - 24.Април.2008 во 01:12 |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
jas ne mozam da se odvojam od eden par farmerki.Tolku sum se privrzala za niv i mislam deka mi stojat preubavo,duri i tri pati se stepovani,a ako ima sleden pat so tesko srce ke moram da se razdelam od niv
![]() Изменето од Luna83 - 24.Април.2008 во 01:14 |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
ne mozam da se odvojam od obetkite sto mi gi podari sestra mi
![]() ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |