IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 283284285286287 729>
Автор
Порака
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:12
Originally posted by Volsebnikot Volsebnikot напиша:

zdravooo.. ..i jas sum tuka...
hi volshebniko
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:12
ајде на торта со пудинг... трепкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:13
fala bisrena denes se prejadov od blago
Кон врв
Volsebnikot Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 80
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Volsebnikot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:13
ajde ajde... ti ja spremi?
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:13
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

ako otidam nekade i se zaboravam no pak sum vo normala sega ti nauci za ponedelnik?

не бе,... какво учење,... сабота одмарам цел ден....плазењеголема%20насмевка ти научи ?? збунетост

поздрав волшебнику...... големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:14

ajde ajde... ti ja spremi?

па да.... трепкање убава е ?? сакате сокче со тортата ?? голема%20насмевка уф ама ќе ве разгалам.... трепкање
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Volsebnikot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:14
girl a da te osvezam ja so nesto...zelba imas?...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:15
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

ako otidam nekade i se zaboravam no pak sum vo normala sega ti nauci za ponedelnik?
не бе,... какво учење,... сабота одмарам цел ден....плазењеголема%20насмевка ти научи ?? збунетостпоздрав волшебнику...... големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
i jas ne sum ucela kaj mene drugarka mi i ne ucam a izgleda vo ponedelnik nema da odam naskolo pak
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:15

girl a da te osvezam ja so nesto...zelba imas?...
edna limonada dobro ke mi dojde
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:17

Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

не бе,... какво учење,... сабота одмарам цел ден....плазењеголема%20насмевка ти научи ?? збунетостпоздрав волшебнику...... големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
i jas ne sum ucela kaj mene drugarka mi i ne ucam a izgleda vo ponedelnik nema da odam naskolo pak

пак ?? уште не си оздравена... леле да беше во мкд одвај ќе чекаше да се разболиш.... голема%20насмевка за да не одиш на школо...
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Volsebnikot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:19
zelbata ti e ispolneta ... poveli i uzivaj...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:19
denes sum malce polosho bidejki vcera izlezav nadvor otidovme da igrame i majka mi kaza vo ponedelnik krvta da mi ja proverat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:19

zelbata ti e ispolneta ... poveli i uzivaj...

fala fala volshebnik
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 17:20
zs ne ti go gledam kaj korisnici online tvojot nik volshebnikot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 283284285286287 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.