IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 45>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:50
Само една желба имам - куќата да ми е полна со здравје, да испукаат ѕидовите од здравје. За останатото самиот ќе си се погрижам.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 14:55
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

ah DorijanGray...prestani da bides dobriot Samarjanin...posakaj si nesto samo za tebe...nesto ludo..sebicno..egocentricno..ostavi gi drugite големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Што да правам, Диогене... Таков сум.

Ама можам да бидам и ептен себичен, само што во моментов не ми текнува што би можел да и побарам на златната рипка. Се што посакувам можам и сам да си го исполнам.

Ете на пример, би сакал да се видиме кога ќе дојдам во Скопје.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 15:39
....toa veke smetaj go za zavrsena rabota намигнување
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 16:46
1.gripo da mi pomine
2.da otidam vo ponedelnik na skolo
3.vo cetvrtok da pobedime
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 23:01
1. Конечно да се наспијам
2. Конечно да се наспијам
3. Конечно да се наспијам
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 02:49
draga zlatna ripko...blagodaren sum ti sto mi ovozmozi i licno da gi zapoznaam Blueprayer,Zabegan,str8up,Sandanski...prekrasni luge големо%20гушкање.......zelbite za denesniot den

1. Sostanokot so Mina da pomine vo sovrsen mozen red,bez nikakvi zatkulisni igri i sopki stavanje
2.Blueprayer....da si kupi uste poubavi hulahopki od onie sto jas nesakajki i gi izgorev so cigara u Castro
3.Zabegan da bide pomalku sramezliv,str8up...da ostane takov kakov sto e....recisi sovrsen....a Sandanski DA ja iznenadi Blueprayer so nesto ubavo...i dolgo da im trae hemijata koja i te kako postoi големо%20гушкањеголемо%20гушкање
...Zlatna ripko napravi gi srekni lugeto okolu mene,onie sto gi sakam...a so toa poavtomatizam me pravis i mene sreken...големо%20гушкање
Кон врв
dama Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 11:18
1. Bas bi sakala da se zapoznaeme site od tuka(normalno koj saka)
2.site zelbi na DIOGEN da se ostvarat posto e srce
3.Zdravje i pari za site na forumov
љубовтрепкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 21:04
рипке,... од кога те немам замолено за желбички трепкање

1. сакам да не ме прашаат зошто сум среќна голема%20насмевка

2. сакам сокче со цеФка,.... тропик микс трепкање

3. и косава да ми ја врати старата црна бојатага,... ми станува се посветла и посветла од ништо плачење

иф ју лајк,.... плиз трепкање
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 01:02
да им ги исполниш сите досега замислени и неостварени желби на моите драги форумџии и форумџики
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 10:53
Sakam da ozdravamлутина
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
dama Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dama Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 12:04
pozdrav do DIOGEN
1.sakam da mi e se ok denes
2.sakam da se site iskreni
3.sakam koga znam sto sakam
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 18:58
...denov recisi pomina...pa zatoa ke skratam samo na 2 zelbi...(za denes)

1.  Ona sto go baram cel den...konecnoa ro najdam
2.damaголемо%20гушкање a i ostanatite sto gi sakam i me sakaat vecerva dokolku iskacaat da si pominat exta...da si fatat deckovci/devojki,da se ispomuvaat,ili pak samo dobro da se izzurkaat големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 17:55
zelbi za denes
1.da ja najdam knigata do vecer
2.da ja najdam i vtorata kniga sto ja baram
3.vecerva da mi bide uspesna....pol-pogodokнамигнувањенамигнувањенамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 03:19
draga ripko...ispolni mi brem 2 0d ovie 3 zelbi i ke bidam presreken

1.da i vratam usluga na Zile
2.Dr.Cadik...da mi dodeli dobar slucaj
3.Da ja vidam Lidija

odnapred blagodaren
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.