|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 45> |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само една желба имам - куќата да ми е полна со здравје, да испукаат ѕидовите од здравје. За останатото самиот ќе си се погрижам.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама можам да бидам и ептен себичен, само што во моментов не ми текнува што би можел да и побарам на златната рипка. Се што посакувам можам и сам да си го исполнам. Ете на пример, би сакал да се видиме кога ќе дојдам во Скопје. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....toa veke smetaj go za zavrsena rabota
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.gripo da mi pomine
2.da otidam vo ponedelnik na skolo 3.vo cetvrtok da pobedime |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Конечно да се наспијам
2. Конечно да се наспијам 3. Конечно да се наспијам |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
draga zlatna ripko...blagodaren sum ti sto mi ovozmozi i licno da gi zapoznaam Blueprayer,Zabegan,str8up,Sandanski...prekrasni luge .......zelbite za denesniot den
1. Sostanokot so Mina da pomine vo sovrsen mozen red,bez nikakvi zatkulisni igri i sopki stavanje 2.Blueprayer....da si kupi uste poubavi hulahopki od onie sto jas nesakajki i gi izgorev so cigara u Castro 3.Zabegan da bide pomalku sramezliv,str8up...da ostane takov kakov sto e....recisi sovrsen....a Sandanski DA ja iznenadi Blueprayer so nesto ubavo...i dolgo da im trae hemijata koja i te kako postoi ...Zlatna ripko napravi gi srekni lugeto okolu mene,onie sto gi sakam...a so toa poavtomatizam me pravis i mene sreken... |
|
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Bas bi sakala da se zapoznaeme site od tuka(normalno koj saka)
2.site zelbi na DIOGEN da se ostvarat posto e srce
3.Zdravje i pari za site na forumov
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рипке,... од кога те немам замолено за желбички
1. сакам да не ме прашаат зошто сум среќна 2. сакам сокче со цеФка,.... тропик микс 3. и косава да ми ја врати старата црна боја,... ми станува се посветла и посветла од ништо иф ју лајк,.... плиз |
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да им ги исполниш сите досега замислени и неостварени желби на моите драги форумџии и форумџики
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da ozdravam
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
dama
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do DIOGEN
1.sakam da mi e se ok denes
2.sakam da se site iskreni
3.sakam koga znam sto sakam
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...denov recisi pomina...pa zatoa ke skratam samo na 2 zelbi...(za denes)
1. Ona sto go baram cel den...konecnoa ro najdam 2.dama a i ostanatite sto gi sakam i me sakaat vecerva dokolku iskacaat da si pominat exta...da si fatat deckovci/devojki,da se ispomuvaat,ili pak samo dobro da se izzurkaat |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zelbi za denes
1.da ja najdam knigata do vecer 2.da ja najdam i vtorata kniga sto ja baram 3.vecerva da mi bide uspesna....pol-pogodok |
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
draga ripko...ispolni mi brem 2 0d ovie 3 zelbi i ke bidam presreken
1.da i vratam usluga na Zile 2.Dr.Cadik...da mi dodeli dobar slucaj 3.Da ja vidam Lidija odnapred blagodaren |
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |