|
Неуспех |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
reagiram samo so bes
|
|||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
браос бе бачко, како мене да ме цитираш |
|||
|
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сваќам дали ова го кажуваш со иронија Ако и ти ги имаш постирано овие мисли претходно на форумов, искрено ги немам видено! Тоа ми е стварно животно мото |
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На светот има шест милијарди луге, а ти велиш дека е тоа твое животно мото. Нели е малку бесмислено? Митот за Феник одамна е реконструиран кај егзистенционалистите. Ова мото не е ништо друго туку рекконструирана дефиниција на овој мит. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Auuuu...strashna rabota,ne podnesuvam neuspeh
i koga ke mi se sluchi...strashno,...nemam rechi... se smiruvam sekako,se preslushuvam kade pogreshiv i ...pak od pochetok |
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
После голтка пелин, медот е многу посладок.
|
|||
|
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не те сваќам што сакаш да кажеш! Дека не смеам да се користам со ова мото затоа што не е мое оригинално и дека после неуспех треба да се откажам? |
|||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема никаква иронија друже, стварно гледам да се водам по овие животни полиси, исто покрај нив едно најважно мото Carpe Diem (зграпчи го денот) |
|||
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бев активен спортист,настапував на многу натпревари,првенства, турнири...и победите и поразите ги поминував со гордо крената глава...тоа ме зацврсти како личност и за понатаму...на секоја победа се радувам,а на пораз и неуспех се бодрам наредниот пат да дадам повеќе,и никогаш да не се откажам.
Изменето од blackeye - 09.Февруари.2008 во 16:47 |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nema radost samo so ucestvo, nema zadovolstvo vo moranjeto da se zadovolis da bides drugar so zensko sto go sakas, nema uteha zosto nikoj ne gi videl nasite solzi - prevzemeno od knigata " Vecni luzeri "
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пострашно од доживеан успех е стравот дека ќе го доживееш!
Се палшела баба од врапчиња, па не посеала просо! |
|||
|
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се плашев од неуспех кога требаше да се запишам средно на пример, ми велеа дека математички смер е многу тежок и слично, ама некако се решив и еве сум на крај на четврта година... Веројатно треба да си упорен.
Инаку неуспехот ме правел разочарана, па и ме расплакувал, но секогаш биле тука некои злобници да се ситат па морам да им заблагодарам затоа што нивното ситење ми давало доволно инает за да се поправам. Среќа инаетот никогаш не се претвори во повод. |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не, дека нема никаква иронија, мислам не би требало да има... |
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne priznavam neuspeh, ne se predavam nikogas!!!
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |