|
Што ви е најслатко кога сте заљубени??? |
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toa sto koa ke se razbudam, prvo neshto sto ke pomislam e taa, a sum ja sonuel pola vecher...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темава е за сите љубовџии па дајте сериозност!!!!!!!
хмм подароците за валетин долгите разговори и онаа мала срамежливост,,,, по тел,,, ке ми текне а сеа вие сте на ред |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темава е супер морам да признаам...ама најискрено мене се на стартот ми е слатко, не можам ништо да одвцојам посебно...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJSLATKO NA SVET MI E TOA STO SO MOJATA LJUBENA SUM NAJSREKEN NA SVET I NAJSMIREN I SE MI E NAJ NAJ NAJ SAMO KE KAZAM OVA TE SAKMA ZIVOTE MOJ TI I MI SILATA MOJA ZA ZIVOT TE SAKAM
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ууу тука е некој ептен заљубен и јас бев нешто вака али на 5 славев 5 г врска и на сите ви кажувам дека е вредно да се истрпат сите фрки , кавганици , љубомори и се она што го има во една врска , но самао ако сте сигурни дека сте со правиот партнер
Имајте убава љубов!!!!! |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе ја бакнам, а таа изненадена и повредена ќе ми удри шамар, но веднаш потоа ќе го бакне местото каде што паднал шамарот.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako mi udri samar, ja nea so letva po glava ke ja udram, aaaa
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NISO NE E SLATKO- PROSTO NE TI SE JADE TOGAS
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тогаш се ми е слатко.. ..ама баш се......
|
|
analiticar
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
torta
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga i pijam od usni
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa sto postojano imam nasmevka na liceto
|
|
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako prvo dobro pogodi zenska a kako ftoro vredi bogami vredi se za ljubov i od ljubov
|
|
sakaj i bidi sakan
|
|
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |