IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна"

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 273274275276277 729>
Автор
Порака
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:34
Originally posted by NiNa1 NiNa1 напиша:

Originally posted by girl15 girl15 напиша:

hallo
pa kaj beshe do seaголемо%20гушкањезбунетост
se raspravav do sega so brat mi a zaboraviv deka sum online na forum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:36
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

нина да ти каже бато Дрља нешто и послушај од респект кон постаритенамигнување: јас кога имав 10 год. возрасните ми беа насфатливи и воопшто не се обидував да го разберам тој свет, си ја гледав мојата детска работа и си го живеев животот без грижи и замарање, ќе дојде и твоето време што толку се брзаш да пораснеш и да бидеш дел од т.н. од твоја страна сегашност, батали форумов или барем додека си тука придржувај се до правилата, не пишувај off-topic и ќе видиш дека нема да ги иритираш луѓево (како што го правиш тоа сега) баш напротив ќе бидеш многу повеќе прифатенанамигнувањесе надевам ќе разбереш нешто од ова бидејќи ти се обраќам ретко но добронамерносреќа
dobar sovet
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:36
heheheh ok togash girl
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:38
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

нина да ти каже бато Дрља нешто и послушај од респект кон постаритенамигнување: јас кога имав 10 год. возрасните ми беа насфатливи и воопшто не се обидував да го разберам тој свет, си ја гледав мојата детска работа и си го живеев животот без грижи и замарање, ќе дојде и твоето време што толку се брзаш да пораснеш и да бидеш дел од т.н. од твоја страна сегашност, батали форумов или барем додека си тука придржувај се до правилата, не пишувај off-topic и ќе видиш дека нема да ги иритираш луѓево (како што го правиш тоа сега) баш напротив ќе бидеш многу повеќе прифатенанамигнување
се надевам ќе разбереш нешто од ова бидејќи ти се обраќам ретко но добронамерносреќа
prashaj si go izzie prvo za toa,so nego najveke imam precki,so drugite trpam se i taka i taka ama so Izzie nikako ne mozam da se prifatam,a fala za tvojot sovetголемо%20гушкање
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:39
пак и се лутам на нина,... нема веќе смир...... не%20зборувам

бај д веј,... дрља твоите вицови во вицотека,... лОл,... секоја чест....... газење%20од%20смеење
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:39

hallo

офлајн беше....... трепкање те видов,.... голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:41
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

hallo
офлајн беше....... трепкање те видов,.... голема%20насмевка
e togas dobro e stom sum bila offline
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:41
aman vise,плачење,na izzie poprvo luti mu se gleash samo me navreduva,ja barem mozam da tropnam glupost a ne das navreduvam so sinoimite idiotu eden,i nepismenjaki ne e kako idiotu pogan izraz,toa sum go u4ela po Gramatika i....nemam komentar stvarno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:41
aj sega leka nok na site ubavo da spiete ne me ostavat poveke da sedam cao
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:42
no ja si imam i drugi forumi ne mora ovde da se zamaram samo drugine forumi ovde ne se polni kako so ovoj kafe muabet,fenix,all stars,pa zatoa ovde moram da odam da tepam dosada i zatoa sum i na ovoj forum samo poradi ovie  pri4ini
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:42
и,... сака некој сокче,... кафенце ?? трепкање
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:43

гуд најт.......... големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:43

leleeleleelej ne,no ok caos girl15големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнежбакнежбакнежголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:44
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

и,... сака некој сокче,... кафенце ?? трепкање
ne blagodaram,ne mi treba nisoтага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 273274275276277 729>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.