IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Сам со себе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сам со себе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 16>
Автор
Порака
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:05
Originally posted by fragola fragola напиша:

Lele fala bogu ne sum bila edinstvena,mislev deka epten sum odlepila jas cesto taka si zboram sama so sebe i si se smeam na glas i vicevi si kazuvam....

Posebno na onie koi gi slusas prvpat
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 00:17
Редовно. Добар начин да кажеш што мислиш и што ти лежи на душата, без да оптеретуваш некого... Полесно е. Барем секогаш имаш друштво и кој да те сослуша. Дури може и да помогне за решавање на проблемите.
Добро е да си збориш сам со себе. Дури и на компјутерот да му се лутиш е ок, кога не функционира.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 03:01

сама со себе...изненадувањеизненадување...никогаш до сега...збунетостзбунетост
Кон врв
kicaan Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kicaan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 10:30
среќаА да пробаш и ова .Кога си лута на некој ,земи една перница и удирај силно по неа , ќе видиш колку помага да ти помине лутината ,инаку зборување сам со себе е еден вид самосугестија а и празнење ,нема ништо лошо во тоа кога си свесен дека тоа го превиш.големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:15
јас имав проблеми со повеќекратна личност попозната како шизофренија но за среќа ме спаси форумовнамигнувањегазење%20од%20смеење
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:27
sam so sebe e najdobar razgovor
no
opasno e samo edno tuka
koga kje pocnes da se karas sam so sebe i imas totalno sprotistaveni pogledi na svet

голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:29
барем така знам дека сум во право газење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:44
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

јас имав проблеми со повеќекратна личност попозната како шизофренија но за среќа ме спаси форумовнамигнувањегазење%20од%20смеење

Kako sega ke se spasish od forumov e prashanje????

Inaku,okolu temava...da,jas redovno si se preslushuvamзбунетост
ama seushte ne sum shizofrenichar.....valjda????збунетосттага

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:45
нема спас од форумов газење%20од%20смеење
а за шизи да сум голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 13:54
тоа ти е, од една во друга проблематикаохнамигнување
што се однесува до авторазговорот т.е. монологот ми се дешава често да, но не на глас, односно понекогаш стонирам конфронтирајќи се самиот себехипнотизиранголема%20насмевка

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 16:23
еве  сега ке одам  да пливам во нужникот,  добро де, да се бањам,  па  ме  викаат на монолог  таму збунетост  на%20телефон
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 18:24
Ja na forumov se osekavam kako da zboram so sebe si. Od kaj da znam dali postoite !
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 18:29
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

еве сега ке одам да пливам во нужникот, добро де, да се бањам, па ме викаат на монолог таму збунетост на%20телефон

НИКОГАШ НЕ ОДИ САМА, МОЖЕШ ДА СЕ ЛИЗНЕШ И ДА ПАДНЕШ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 20:45
Ретко зборам сама со себе на глас а кога тоа се случува обично гласи: Е браво ма, така треба само прави ти глупости па далеку ќе стигнеш, или пак, Е супер, баш супер, алал ми вера... И така...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.