|
Неуспех |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Февруари.2008 во 18:53 |
Како реагирате на некој ваш неуспех ?
Како се тешите за понатаму ? |
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога човек ќе прифати, ќе си признае дека причината за неуспехот лежи исклучиво во него, тогаш, неговиот следен обид ќе резултира со успех. Ако се залажува дека за неговиот неуспех се виновни други, дека неуспехот, односно успехот на другите е резултат на местење резултати, тогаш личниот успехот ќе биде се подалеку од него.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се нервирам ,ако е нешто мн важно може и некоја солза да падне
но потоа се сеќавам која сум ,што правам , и откако ке се потсетам дека за тоа не сум јас виновна тогаш повторно се сеќавам на своите желби и цели , разговарам со другарками си ја олеснувам душата и идемо напред |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za neuspeh znam, ne znam sto e uspeh, a da ne e intuicija ?
Изменето од zbunet - 08.Февруари.2008 во 20:22 |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕУСПЕХОТ Е ПОТЕНЦИЈАЛЕН УСПЕХ.ТИ ГИ ОТВОРА ОЧИТЕ И ТИ УКАЖУВА НА ГРЕШКИТЕ.
Изменето од majstorce62 - 08.Февруари.2008 во 20:23 |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za malce ke i go staev !
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neuspehot ne me oslabuva, mi dava uste pogolema sila da uspeam, no patot po koj ke odam ke bide drug.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neuspehot me pravi masturbant
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Па на неуспехот прво реагирам така со тага, зависи од големината, ќе падне и некоја солза...
2.Потоа ќе одам во слаткара да го качам малку шеќерот... 3.Потоа со мирна глава ја барам причината што ме довела со неуспехот. Прво кај себе, после кај другите. 4. Спасувам што може да се спаси. 5. Одам понатаму... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова со слаткарата ти е добро. Почести си ја душата, нека пукнат душманите од мака. Ако во себе се јадосуваш, ама јавно не покажувај, оти така на душманите ќе и направиш задоволство и уште повеќе ќе ликуваат,
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нормално е малце да ми е бед, но сепак ниту еден неуспех не сум го сметала за тотален пораз туку одам со тоа-не може се да е толку сјајно јас како што сакам или пак со-следен пат повеке ке се потрудам и ке биде се во ред. Имало времиња кога неуспехот си го земав здраво за готово, за разлика од сега, кога сепак си велам јас не сум феномен...и затоа не ми е ништо чудно.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOBODY IS PERFECT
|
|
|
|
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Она што не те убива, само те прави посилен!!!И неуспехот е успех - ако научиш нешто од него!!
|
|
Keti72
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се водам по овие мудрости: Падот не е неуспех. Нуспех е кога после падот нема да станеш. - Richard Nixon Et post malam segetem serendum. (И после оскудна жетва треба да се сее.)- Seneka |
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |