|
Сам со себе |
Внеси реплика | страница 123 16> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Февруари.2008 во 19:02 |
Не знам за вас, ама кај мене често се случува да почнам да си зборам сама со себе , да си се утешувам или сама да си муабетам за некој проблем или нешто што ме мачи
Па сакам да ве прашам дали вие често зборувате сами со себе ......имате ли некоја внатрешна личност со која се карате или дискутирате околу некоја озбилна работа ? |
|
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто баш со самата себе? Можеш и со телевизорот.Можеш, додека читаш некоја книга да си разговаша со ликовите или со писателот... Има многу начини и кога си сам да не разговараш сам со себе.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele fala bogu ne sum bila edinstvena,mislev deka epten sum odlepila jas cesto taka si zboram sama so sebe i si se smeam na glas i vicevi si kazuvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja si imam vnatresen glas so neprestano se dere u glavata moja i nikogo ne slusam i zatoa deluvam samobendisano
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ste se karale so kompjuterot? Jas da, i so kolata koga ne saka da zapali i gi sutiram gumite da mi pomine besot Koga razgovaram so niv zosto da ne zboram sama so sebe ne sum si skar.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понекогаш гласно размислувам..сама
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОДИ ЧОВЕК НА ЛЕКАР И ВЕЛИ:
ДОКТОРЕ, ТАТКО МИ САМ СИ ПОСТАВУВА ПРАШАЊА. ДОКТОРОТ МУ ПРЕПИШУВА НЕКАКВИ АПЧИЊА. ДАВАЈ МУ ДО ОВИЕ ТРИПЕТИ ПО ЕДНО, МУ ВЕЛИ ПО НЕКОЕ ВРЕМЕ ДОКТОРОТ И ЧОВЕКОТ СЕ СРЕЌАВААТ НА УЛИЦА. КАКО Е ТАТКО ТИ, ПРАШУВА ДОКТОРОТ. МНОГУ ПОДОБРО, ДОКТОРЕ, МУ ОДГОВАРА ОВОЈ, СЕГА ПОЧНА И ДА СИ ОДГОВАРА НА ПРАШАЊАТА. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covek sto zboruva so sebe autooralno se zadovoluva
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човек што зборува сам со себе има вишок мисли
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze ima visok kilogrami, a go mrzi da vezba
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и јас си размислувам се преиспитувам себеси своите постапки , туѓото однесување , размислувам за проблемисте сонувам за желбите
но тоа некако не го гледам како разговор со некој туку како согледување на случувањата |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехеее...
Каков муабет си правам со Кали...ептен ни оди муабетот. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех,... прабаба ми ,... Бог да ја прости,... си зборуваше сама со себе.... хммм,... малце ми е глупичко,... да си зборувам,... некогаш кога сум лута кажувам нешто на глас,... како вака нешто ова она,... ама иначе,... не не сум до толку одлепена.....
а за да не се навредат тие што си прават муабет со своето второ јас,... имам некаде читано дека тоа е здраво,... и дека така кога нема на кој,... си правиш муабет сам со себе,... поентата било да не ги задржуваш емоциите,.... бидејќи така тие што се нежни душички нема да паѓаат во депресија.... |
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto strashno, sekoj normalen covek zbori sam so sebe toa e vnatresnoto jas, nekogas covek si zboruva bezglasno vnatresno sam so sebe....
Mona src cesto si zboram i jas sama so sebe posebno koga sum iznervirana od nekoja licnost
|
|
Внеси реплика | страница 123 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |